Mirkļu konservācija - Un atkal par gejiem [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Un atkal par gejiem [26. Jul 2005|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
From:[info]piiljuks
Date:26. Jūlijs 2005 - 23:26
(Link)
"BLJA! Kas notiek ar manu valsti?"
Viss, kam jānotiek.

Es nesaprotu - kāpēc -, bet liekuļošanu iemāca jau vien, dzīvojoties tādā valstī kā mūsu. Skatoties, kas notiek augšgalā, klausoties viņu runas un izjūtot viņu lēmumu sekas. Ja viss būtu tikai liekuļošanā, bet, nē, visi lielie gudrinieki, kuriem valsts groži rokās, pēc visiem savas pilnīgās stulbības principiem liek lietā savas domas. Ne velti kārtību Lv-ā grūti atrast.
Latvija tiesiska ir tikai virspusēji. Labi zinām, kā viss notiek... Kāds kk pasaka, kāds kk iedod, kādam atliek vien nodomāt, un gatavs...
Runas brīvība jau liela. Dikti liela.

Par gejiem runājot un morāles lietām, varu vien piebilst, ka Lv-ā valda ļoti novecojis uzskats, kas neiet līdzi laikam. Kristīgie pieturpunkti, pēc kuriem daudzi vadās savos spriedumos kaut vai tajā pašā "geju padarīšanā", man sāk šķist ļoti sveši un auksti. Nez, es jau sveros teikt, ka šī Dievmācība ir cilvēku izdomājums, lai pakļautu aitas barus. Aitas bari paši jau arī ļaujas...

Ai, bet vispār interesants pārspriedums.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:26. Jūlijs 2005 - 23:42
(Link)
Redz, Ulmanja laikos (ne jau taa, kas hokejmiilis, bet taa kas pirms kara) Latvijaa arii zeela un plauka kukulnjemshana, bet tad esot bijushi Latvijas zelta laiki. Nenjemos spriest vai taa bija vai nee - pats tos laikus nepiedziivoju un cilveekiem jau vienmeer liekas, ka agraak zaale bija zaljaaka, debesis zilaakas un geji ne tik aktiivi :) Ar to es gribu teikt, ka kukulnjemshana bija ir un buus - ar to netikt galaa, ja vien par to nesaakt cirst nost rokas. Bet iereednjiem jaaruupeejas ne tikai par savu kabatu, bet arii par savu valsti. Un ko vinji tagad dara? Tik uz Briseli un Strasbuuru meerkjee... nu jaa - algas jau tur nesaliidzinaami lielaakas, bet vai tieshaam nav ne kripatinjas miilestiibas pret dzimteni?

Kas attiecas uz runas briiviibu - nu nau mums te nekaada briiviiba. Kirshteins mazliet nekorekti izsakaas par eebrejiem un vinju izmet no partijas, taj pat laikaa aktiivi izraadiit homofobiju ir normaali. Arrg! Izkastreet visus ar ruuseejushu skalpeli!

Par gejiem - nu nau jau nekur citur taa iecietiiba diezko lielaaka, pat uuberkorektajaa un demokraatiskajaa (HAHAHA!) amerikaa.

un visbeidzot - jaa, bazniicu izdomaaja cilveeki, nevis dievs, ja taads ir :) best mind control mechanism ever - ne velti komiishi PSRS, Kjiinaa un Korejaa un nacikji Hitleriskajaa Vaacijaa centaas maximaali pietuvinaat savu ideologjiju religjijai. Opium furs Volk.
From:[info]piiljuks
Date:27. Jūlijs 2005 - 00:03
(Link)
Jā, bet tais pašos Ulmaņlaikos valsts kaut cik izcēlās ekonomiskajā ziņā. Pats teici, kas Latvijas zelta laiki bijuši. Tad jāskatās, kur mēs kļūdāmies tagad, jo, redz, pat cukuru vairs ražot neļaus un par saražoto papildus būs jāmaksā. Un kāpēc tā? Tāpēc, ka tie paši Briseles vai Strasbūras gribētāji sakurina tautu uz kk valsti , manuprāt, gremdējošu savienību. Aitas bars pats jūt, ka labu galu tas mums nedod. Tā ir, kad augšgalā sēdošie vīri un sievas - reti kurais - nedomā par valsti kā primāro, lai gan tas viņiem būtu jādara, bet vēlas iedzīvoties uz tā rēķina, ka tauta paļaujas un varbūt pat notic sasolītajam. Tad pat jāsāk ticēt tiem mežonīgajiem valsts patriōtiem - tiem, iespējams, vēl ir tā mīlestība pret mūsu dzimteni.
Kā ta nav brīvība. Acu aizmālēšanai visu var sagrozīt. Un atkal atkarīgs no apstākļiem un draugu kārtām.
Geji ir geji. Un cits atšķirīgais ir atšķirīgais. Vienmēr ir bijis, ka būs kāds, kas būs "lielais un ļaunais gaisa jaucējs". Protams, protams, nav viņiem brīva vaļa, bet šajā mūsu nesen redzētajā atgadījumā... Nu tur sataisīja ažiotāžu lielāku, nekā tā bija. Nebūtu rādījuši pa tēvē kasti tās entās reklāmas, speciālos ziņu izlaidumus, diskutējuši cik tur ilgi, nemaz nezinātu, ka kk tāds notiek. Medijiem ir liela ietekme, un, kā tie notikumu parāda, tā arī cilvēka prātiņā tas iegulstas. Cita lieta, kā cilvēks uztverto informāciju apstrādā.
Nu bet... spēlēt uz cilvēka ticību. Kur labāku ieroci atrast? (;