Mirkļu konservācija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

26. Jul 2005|23:42

macabre
Redz, Ulmanja laikos (ne jau taa, kas hokejmiilis, bet taa kas pirms kara) Latvijaa arii zeela un plauka kukulnjemshana, bet tad esot bijushi Latvijas zelta laiki. Nenjemos spriest vai taa bija vai nee - pats tos laikus nepiedziivoju un cilveekiem jau vienmeer liekas, ka agraak zaale bija zaljaaka, debesis zilaakas un geji ne tik aktiivi :) Ar to es gribu teikt, ka kukulnjemshana bija ir un buus - ar to netikt galaa, ja vien par to nesaakt cirst nost rokas. Bet iereednjiem jaaruupeejas ne tikai par savu kabatu, bet arii par savu valsti. Un ko vinji tagad dara? Tik uz Briseli un Strasbuuru meerkjee... nu jaa - algas jau tur nesaliidzinaami lielaakas, bet vai tieshaam nav ne kripatinjas miilestiibas pret dzimteni?

Kas attiecas uz runas briiviibu - nu nau mums te nekaada briiviiba. Kirshteins mazliet nekorekti izsakaas par eebrejiem un vinju izmet no partijas, taj pat laikaa aktiivi izraadiit homofobiju ir normaali. Arrg! Izkastreet visus ar ruuseejushu skalpeli!

Par gejiem - nu nau jau nekur citur taa iecietiiba diezko lielaaka, pat uuberkorektajaa un demokraatiskajaa (HAHAHA!) amerikaa.

un visbeidzot - jaa, bazniicu izdomaaja cilveeki, nevis dievs, ja taads ir :) best mind control mechanism ever - ne velti komiishi PSRS, Kjiinaa un Korejaa un nacikji Hitleriskajaa Vaacijaa centaas maximaali pietuvinaat savu ideologjiju religjijai. Opium furs Volk.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.