vagula blandula ([info]m_art) rakstīja,
@ 2007-03-20 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:dusmiigi mieriigs
Mūzika:crnaberries/no need to argue

iesniist vai uzksatiit par normaalu?
balstoties uz ieprieksheejo ierakstu(jeb veestli no Aijas)..man jaaseko sirdij..
..sirds saka nee, ja shajaa gadiijumaa praats vnk liek sev piespiesties...

cilveeks mani aicina satikties..
patiesham jauks cilveeks..bet man gribas vinjam atteikt...
tik ljooti gribas, ka..
bet varbuut man vnk nepatiik vinja piedavajaums, ka garastavaoklis nenesas uz centra apmekleejumu...cilveeku bariem utt.
veel jo vairaak jautajaumi nomaac, jo zinu, ka ir vismaz 2 cilvekei, kas priecaatos, ja es aizietu ar sho cilvekeu kkur ne tikai shovakar bet arii citreiziit...
BEEET (banaalais..muuzjiigais BET)

un ko? to zinaashu driiz, jo uzrakstiiju visu kaa ir..

baidos, ka ja tagad atteikshu, tad vinju vairs nesatiskhu, ja pateikshu jaa..pati vairs engribeeshu satikt, jo buushu piespiedusi sevi dariit to, ko nemaz shovakar negribu...

kaa tad buut? taa kaa vajadzeetu..vai taa kaa gribaas..
ak, shis muuzjsenais jautaajums, kas man liekas, ka buus sev kaadaa iipashi intiimaa vietaa...piemeeram celjgala lociitavaa jaautetuvee..
uz labaas kaajas - kaa vajag! uz kreisas - kaa gribaas! un ta izdomaat veidu kaa shaadaa veidaa izveeleeties katraa gadiijumaa preizo variantu...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guru
2007-03-20 15:02 (saite)
tas, ka mēs gribētu, nenozīmē, ka tu to tiešām gribi. un tad vēl, tu tiešām domā, ja atteiksi, tad viss? kā, vai tad pati neko ierosināt nevari? un liktenis nav mazais puika... kā ir, tā arī vajag būt ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]m_art
2007-03-20 15:13 (saite)
nav nav maizais puika...
kaa atbildi skatiit naakamo ierakstu...

var jau arii pati, bet tur jau taa nepaarliecinaatiiba par gribeeshanu, tapeec, lai atbildiibu uznjemas vinjsh (tas gan nav smuki no manas puses)..zinu zinu...

par juusu vinja patiskhanu - atceries ko runaajaam par objektiivo spejeu redzeet? draugu objektiivo speeju izlemt Tavaa vietaa un kaa Tev labaak..
vo shitajaa situaacijaa sajutu tieshi to...
labi, kaut gan Tavs jaunskungs iipashi objektiivs nav..
neskatoties uz to, ka reiz teica, ka "vislabaakaa preces reklaama ir preces izmeegjinaashana"(ietver, vinsjh taa pateica par savu draugu!) NORMAALI! (shoks)/(smejos)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-03-21 11:47 (saite)
Ta ir musu muziga visu bremzejosha vainas apzinja,darit to ko gribam!
Un bailes par to ka ja pateiksim to ko gribam,mums tiks aizcirstas durvis!Mulkibas!Tiesam milkibas!Viss slepjas pasa cilveka,ari ticiba par aizcirstajam durvim un viaans apzinja par neko!Parasti izsakot savu gribu durvis neaizcertas bet ja notiek tad zini-Tu saja gadijuma tma cilvekam esi pakalskrejoshsssunitissiksninja:)
Es Tevi par to dievinatu ja Tu teiktu zini,Aija,sodein neka nebus:P Varbut ari dusmotos,bet tad es domatu par sevi un man butu par Tevi pilnigi vienalga,tad Tu varetu man ari nebut,jo mana interese man tapat butu tikai par mani, un Malvine-tas butu nekas!Tada es varetu dzivot muca un marineties:) Nevis aicinat Tevi uz centru!
Nu respektivi,ja es gribetu pastaigaties pa centru ar TEVI,tad es nedusmotos un gaiditu citu dienu.Ja man vajadzetu lai Tu esi manis izklaidejoshs pakalskrejoshsunitis,kuram uzsvilpt,tad dusmotos un domatu,eh,man tadu nevajag,jo ta nepilda vinai paredzetas funkcijas:)
Taka vainas apzinju piem alas un savas velmes no maisa ara!
Prieka;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?