imagine ([info]minchux) rakstīja,
ehh, tiku liidz tam tekstam, kas ir liidz "pazemojuma sajuuta", iekomenteeshu un lasiishu taalaak:
1) atpaziistu sajuutas - kad jau agraakaa jauniibaa paaris reizes man bija taada Kasparu liinija - kaa paraadijaas kaads Kaspars, taa man bija acs uz vinju un ..taa kaa es izveeleejos gribeeshanu un dariishanu, jo vienmeer pasaulei esmu veeleejusies buut atklaata, man tieshi shitameejais variants iznaaca - pa strauju un taa, tam sekoja arii manas psihologjijas pashmaaciibas studijas..nu un veelaakos gados, kad izchibeeja tas, kam vajadzeeja izchibeet, bet es to vismaz 1,5gadu negribeeju pienjemt un shkjiet ne esviena..
2) tad es nonaacu pie banaalaa secinaajuma, ko man centaas reiz katrs otrais iegalvot, ka ..ne viss ko mees gribam, mums patieshaam ir vajadziigs, bet lai to saprastu augstaakmineetaas sajuutas ir savaa zinjaa jaapiedziivo..
3) par godiigumu pret sevi - ir svariigi izpaust sevi un buut godiigam pret sevi, iipashi neraizeejoties par citu uzskatiem. bet tas nav viegli..man piemeeram pat nav viegli ejot pa mezhu skalji ar sevi sarunaaties, jo man liekas tomeer ka kaads mani sadzirdees un nezko nodomaas! bet citreiz ir taa ka IR un vsjo, un saproti, ka otram jevkuraa mirklii labaak ir kautko pateikt nekaa nepateikt, jo tieshi nepateikshana var izraisiit miseekli nekaa pateikshana/izdariishana... veertiigi ir dziivot saskanjaa ar savu sirsninju.bet akal atruna - nav vienkaarshi no praata atshkjirt to sirdi - no taa ko tev vajag un no taa uz ko esi iecirties!
4) vecais krievu teiciens tomeer ir labs - budj po proshche i narod k tjebe potjanjitsa ;)!
5) prieksh "palagiem" iesaku lietot lj-cut ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?