Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 3., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:15
Izlaso šo kretīnismu un uzreiz pamostos - asinis sāk vārīties, galva kūpēt kā lokomatīve, dūmi pa ausīm un nāsim, un zemes gribas spert gaisā.

Akdievs, kā man riebjas šī nekārtība un nepareizība!!

Kā vēl ietaupīt?!?! Man jau tā nav ne milzīgu parādu, ne kredītu, ne mašīnas, ne nezinkādu ekstru, no kurām apgriezt izdevumus! No pārtikas apgriezt? Jau tagad ēdam vienu pelmeņu paku 3 cilvēki dienas, sāta sajūtu no garšvielām, ne daudzuma dabūjot! Un vislaik no rokas mutē, no rokas mutē pārtiekam!

Es varētu maksāt, arī šādus nodokļus bez kurnēšanas, esmu godīga, ja BŪTU JĒGA!!! Ja no tā varētu kaut kādu attīstību veicināt, kaut ko iegūt valsts labu no manis. Ja es ZINĀTU, ka tas ir kaut nedaudz GODĪGI!!!

Bet, kad manu dzīvi kontrolēs, pasliktinās un ietekmēs absolūtu kretīnu bars, kuriem smadzeņu vietā sūdi, kurus kā piesūkušās ērces nav iespējams normāli izvākt no sistēmas, tad man ARRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(11 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savanna
Date:3. Decembris 2009 - 11:31
(Link)
Vai Tu tur vari ko mainīt?
Jā? - maini.
Nē? - beidz cepties.

:) Man palīdz. Es aizvien biežāk sāku visu vērtēt šādi. Un iestājas miers. Nāks laiks, būs padoms.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:3. Decembris 2009 - 11:44
(Link)
+1, ka ari - es vienkarshi nelasu jau sen neko no preses. Neuzskatu to par tumsonibu un ar cilvekiem, kuri valdoshajiem ir ljoti pietuvinati, nekautrejos to atzit un vinji par to neljaunojas/neuzskata mani par mazak attistitu. 1) visam neizsekosi lidzi 2) tas ko uzraksta ir viens, realitaate cits, taa tas ir vienmeer - lidz ar to mes atgriezhamies pie savannas komentaara ;)
Have a nice day, :*
p.s. tad kad es parkapju savu principu Nelasiit, tad mani nervi iet pa gaisu, lidz ar to apgrieztais loks - saudzeju sevi. Miiljaa, tev shobriid ir daudz jaaiztur, netracini sevi!
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:3. Decembris 2009 - 11:48
(Link)
Es arī ziņas lasu reti un TV neskatos vispār :)
Tas palīdz "dzīvot vieglāk".
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:3. Decembris 2009 - 11:54
(Link)
mhm, es TV on daily basis neskatos jau laikam 2,5gadus. Sheit gan gribam TV, lai franču valodu varam labāk apgūt. Nu tīri priekš filmām un tādām lietām.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:3. Decembris 2009 - 11:56
(Link)
Ko nozīmē, nevaru mainīt?
Es viskaut ko varētu mainīt, ja netiktu likti koki spieķos visu laiku!
Aj, viss
[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:3. Decembris 2009 - 12:44
(Link)
kvari detalizētāk otro teikumu?
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:4. Decembris 2009 - 00:11
(Link)
Es biju iesākusi rakstīt, bet nodzēsu. Pārdomāju, jo tas pārāk ne tā izklausās, ja to tadā paasā diskusijā izklāsta :F
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:3. Decembris 2009 - 12:50
(Link)
Jā, man arī in interese. Ko vari mainīt valdības pieņemtajos likumos?
From:(Anonymous)
Date:3. Decembris 2009 - 13:40
(Link)
Man atkal liekas, ka šie pieņemtie nodokļi patiesībā sāks veicināt sociālo taisnīgumu (nu vismaz tāda pagaidām naiva cerība). Respektīvi, tie, kas gribēs braukt ar džipiem, hammeriem, leksusiem utt., tad attiecīgi arī varēs rēķināties ar lielāku nodokli. Bet pārējie, pirms grābsies kārtējos līzingos, padomās, vai kārotais automobilis ir atbilstošs maksātspējai. Un tad arī nevajadzēs vairs brīnīties, ka Rīgas ielās autiņi kā no salonu parādes aizbraukuši. Tieši tas pats ar mājokļiem. Nu kas gribēja milzīgas villas, tie sacēla. Tātad naudas viņiem ir - lai arī attiecīgi maksā. Un arī šis nodoklis turpmāk liks muļķa cilvēkiem padomāt, pirms krist kārdinājumā iegrābt nāsīs skaisti iesaiņotos banku kredītus un nopirktu 100 kvadrātmetru lielu dzīvokli elitārā rajonā... Protams, jā, ir nodokļi, kas galīgi neatbilst LV iedzīvotāju attiecīgajam algu līmenim, bet nu par svētkiem ir arī jāmaksā. Vienīgais, kas kremt, ka jāmaksā visiem iedzīvotājiem solidāri. Arī tiem, kas treknajās ballītēs nepiedalījās.
[User Picture]
From:[info]di_wine
Date:3. Decembris 2009 - 13:57
(Link)
Jā, nu tā viņi tur sēž tais krēslos gadu gadiem un prom neiet, jo joprojām nedzīvo slikti, un tik rēķina, kā vēl no iedzīvotājiem pēdējo lāsi izsūkt.
Tas man arī riktīgi besī, ka pat normālam cilvēkam bez kredītiem un īpašām ekstrām, kas godīgi strādā un maksā nodokļus, jācieš no tā visa šā vai tā.
Un katru reizi, kad saņemu samaksu par darbu un redzu, cik simti novilkti nodokļos no sākotnējās summas (apm.27%), kaklā ir kamols. Jo pretim nesaņemu kvalitatīvu dzīvi un nākotnes perspektīvas šajā tumsonības kaktā.
From:[info]stihija
Date:3. Decembris 2009 - 16:14
(Link)
novērtēt vai tas būs vai nebūs labvēlīgi ir iespējams tikai ilgtremiņā. Šobrīd izskatās diezgan godīgi sadalīti nodokļi. No bagātajiem vairāk, no mazāk nodrošinātajiem mazāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba