Mīļās muļķībiņas - Vizīte pie rehab.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Decembris 7., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:12 - Vizīte pie rehab.
Nu, diez ko labi jau nebij tomēr, lai arī šoreiz vismaz ar rociņām viņam visi refleksi pareizi strādā. Ar kājiņām joprojām traki, viņa saka. Ar labo kāju, jā, daudz maz ir viss pareizi un labi, bet kreisā ir nespēcīgāka. Un abas nav īsti superkārtībā, jo viņš joprojām tikai šļūc, visu svaru uz priekšu vilkdams tikai ar elkonīšiem. Vienīgais, atspērienu uz abām pēdiņām esot veikli un spēcīgi izdarījis, un tā esot laba zīme. Jāiet, jāiet būs atkal intensīvi vingrot. Man jau pašai liekas, ka nemaz tik traki nava. Un fizioterapeite arī jau vislaik saka, ka tik tik traki nava. Nekas tāds, ko nevarētu ar treniņiem vingrošanā izlabot.

Pie fiz. t. jau sākām to nopietno vingrošanu, visādus vingrinājumus, jau grūtākus nekā agrāk. Ādams drusku vai nu sabijās, vai viņam nepatikās, bet sāka rādīt mazus radziņus - dusmojās un pukojās, un tik opā prasījās. Tikko paceļu, tā kluss kā diedziņš un smaida. Razbainieks. Bet man jau nav žēl viņu pacelt. Galvenais, lai izdara visu, kas jādara. Un darīs, kamēr izdarīs ;] Mājās tagad mums uzdevums brīvdienām - satrenēties uz dupša sēdēt, saliektos celīšos. Pirmdien turpināsim visu, kam jābūt.

Uz kājām viņš vispār ļoti stipri turas, tikai pašlaik vēl nemaz nedrīkst, lai skolioze neizveidojas. Pie gultas redelēm viņš velkas, velkas stāvus klāt, bet neprot vēl ar kājiņām piepalīdzēt, lai nostātos. Un tad es pieeju klāt, palīdzu, aiz padusītēm pieturot (lai nav spiediens uz kājām), tad viņam tāāāda sajūsma par jaunajiem apvāršņiem!! Īstenībā labs stimuls vingrot un beidzot iemācīties stāvēt pašam ;D
Tags:

(2 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:8. Decembris 2007 - 13:39
(Link)
es jau sabijos, ka kādam ar alkoholu problēmas - spriežot pēc subj.. amīši par re-hab dēvē vietas, kur cilvēki iet atgūties no pārliekas dzerstīšanās.
bet sapratu gan, ka runa ir par rehabilitologu/fizioterapeitu:)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:10. Decembris 2007 - 19:38
(Link)
Jap, te par fizioterapeitu runa :))

> Go to Top
Sviesta Ciba