Mīļās muļķībiņas - Indigo bērni... 8)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 11., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:19 - Indigo bērni... 8)
"Jā, tu vari būt pieaudzis Indigo. Viņi nesāka uzrasties tikai tagad. Viņi ir auguši skaitā arvien vairāk un vairāk, un tagad viņu ir tik daudz, ka viņus vairs nav iespējams ignorēt. Vai tu esi pieaugušais Indigo?

Es uzskatu, ka pieaugušajiem Indigo ir sekojošas iezīmes:

* Inteliģenti, taču bijuši nebūt ne labākie skolnieki klasē.
* Ļoti radoši. Patīk gatavot/radīt dažādas lietas.
* Vienmēr nepieciešams zināt, KĀPĒC (īpaši gadījumos, kad viņiem liek kaut ko darīt).
* Ir nepatika un riebums pret lielu daļu no bezjēdzīgā, monotonā, atkārtojošās darba skolā.
* Bijuši buntinieki skolā, atsakoties veikt mājas darbus, noraidot/nepieņemot autoritātes un skolotājus vai nopietni vēlējušies sacelties, bet nav uzdrošinājušies, parasti zem vecāku spiediena.
* Iespējams, ka ir piedzīvojuši agrīnu eksistenciālu depresiju vai bezspēcības sajūtu, kas var atrasties diapazonā no skumjām līdz pat pilnīgam izmisumam. Domas par pašnāvību vidusskolas vai pat agrākā vecumā nav neparasta parādība Indigo pieaugušajiem.
* Ir grūtības darba vietās, kur ir jābūt kalpotājam. Pretošanās pret autoritātēm un kastu sistēmu darba vietās.
* Dod priekšroku kooperācijai darbā, vai arī līdera pozīcijai vai patstāvīgam darbam vienatnē, kur tiek vērtēta augsta profesionalitāte.
* Piemīt dziļa empātija pret citiem, bet tajā pašā laikā – totāla neiecietība pret stulbumu.
* Emocionāli ārkārtīgi jūtīgi. Var raudāt par sīkumiem, vai arī neizpaust nekādas emocijas vispār.
* Var būt problēmas ar niknumu / naidu.
* Ir problēmas ar lielāko daļu sistēmu (emocionāli, mentāli vai fiziski) – politisko, izglītības, medicīnas, likumdošanas sistēmām.
* Pilnīga norobežošanās no politikas – sajūta, ka viņa balss tāpat neko nemainīs, un ka iznākumam nav nozīmes šā vai tā.
* Nepatika pret tradicionālo dzīves piepildījuma standartu – karjera no 9:00 līdz 17:00, laulības, 2,5 bērni, māja ar dārziņu utt.
* Dusmas, kad tiek atņemtas viņu tiesības, bailes un nepatika, kad “lielais brālis tevi kontrolē”.
* Izjūt kvēlu vēlmi/vajadzību darīt kaut ko, lai izmainītu/uzlabotu šo pasauli. Var būt norūpējušies, ko darīt.
* Jau agrīnā vecumā – pat pirms 10 gadu sasniegšanas – ir bijusi interese par garīgām lietām un ekstrasensoriku.
* Ir bijuši tikai daži Indigo modeļi, kam līdzināties, vai to nav bijis nemaz.
* Ir spēcīga intuīcija.
* Nesakārtots, juceklīgs uzvedības veids vai prāta darbības stils – (uzmanības deficīta sindroma simptomi), var būt grūtības koncentrēties uz konkrētu darbu, izņemot, ja to ir izvēlējies pats, var “lēkāt riņķī” sarunās.
* Ir bijusi ekstrasensora pieredze – pareģojumi, eņģeļu vai spoku redzēšana, balsu dzirdēšana un tml.
* Seksuāli ekspresīvi un radoši vai atsakās no seksualitātes aiz garlaicības. Var izzināt dažādus seksualitātes veidus.
* Meklē dzīves jēgu un izpratni par pasauli. Var meklēt to caur reliģiju, garīgām grupām, grāmatām, pašpalīdzības grupām, vai individuāli.
* Ja viņi atrod līdzsvaru, viņi var kļūt par ļoti spēcīgiem, veseliem, laimīgiem Gaismas Strādniekiem (angl. Lightworkers).

Wendy H. Chapman, Director, www.Metagifted.Org
Materiālu sagatavoja Aelita Folkmane."



Ziniet, ko? Personīgi man visi punkti atbilst par visiem 100. Kā ar jums? 8)
Tags:

(13 teica | saki)

Comments:


From:[info]bunga
Date:11. Oktobris 2006 - 23:38
(Link)
Tas, mīlīt, ir 95% pusaudžu raksturojums imo. Katrs var piemeklēt savas īpašības un māt ar galvu.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:11. Oktobris 2006 - 23:48

(Link)
Ir vēl viena detaļa - Indigo bērni ZINA, kas viņi ir.

Pie tam - es sen vairs navu pusaudze.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:12. Oktobris 2006 - 00:24
(Link)
Nop, nezina gan. Nebūt ne visi.
Un viena no teorijām vispār ir tāda, ka šādas spējas tiek pārnēsātas kā vīrusi. Līdz ar to kaimiņienei tāds bija, bet tu saķēri nevis zarazu, bet indigo no viņas.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:12. Oktobris 2006 - 07:07
(Link)
Eh, karoč, jūs neviens neesat Indigo
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:12. Oktobris 2006 - 13:34
(Link)
Jā, mēs esam parasti, nedumpinieciski, strādīgi cilvēki.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:12. Oktobris 2006 - 18:28
(Link)
I'd rather be anything but ordinary.

Es neredzu, kur problēma - sevi es par slinku neuzskatu. Bet es izvēlos, ko un kāpēc darīt. Bet daru es viskaut ko! Gan mājās, gan skolā, un vispārīgi pasaules labā.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:12. Oktobris 2006 - 18:31
(Link)
Es nesaku, ka tu esi sliņķis :))
Mani vienkārši godīgi smīdina doma par "simptomu" piemērīšanu sev.

Piemēram indigo vienmēr ir misija. Mammas ārste, no 5 gadu vecuma teica, ka būs ārsts. Un bija. Ar īpašām spējām, ar auru redzēšanu utt. Indigo vienmēr ir misija, vai nu ārstēt, vai būt par kaut kādu aktīvu dabas aktīvīstu, vai no 3 gadu vecuma pulksteņus labot utt. Otra mammas ārste, arī auras redz utt. Man piemēram esot zila aura. Bet es piemēram esmu agresīva un es ticu, man aurā noteikti sarkana krāsa tagad parādās, kaut agrāk nebija, jo neko neteica par to :))
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:14. Oktobris 2006 - 17:01
(Link)
Es par šo te visu jau sen zināju un domāju, vienkārši pēkšņi uzgāju to rakstu (un ļoti daudzus citus), tāpēc sadomāju par to arī ieminēties. Varbūt gan ne ļoti veiksmīgi, izmantojot tieši šo raksteli.

Pirms daudziem gadiem pamatskolā mums bij Baltā stunda, to pasniedza arī viena sieviete, Rijnieces kundze, kas arī redz auras, toreiz gan nezin kāpēc neteica, kāda man ir, lai gan es gribēju zināt, bet ievēroja mani un vēl vienu meiteni, teica, ka mums katrai esot "trešā acs" un viņa redzot mūsu spējas, tikai mēs tās neapzinoties vēl, nekontrolējam. Runājās ar mums individuāli, sastādīja mums "kosmiskos kvadrātus", uzzināju, cik man veca un pieredzējusi dvēsele, un ka uz planētas Zeme atlicis dzīvot man vēl 2 dzīves. Stāstīja par mūsu misijām un dzīves uzdevumiem, ka mums tie ir jau iesākti un mēs tos pildam, un apmēram cik ilgi mums tie vēl jāpilda, stāstīja ļoti daudz par astroloģiju, Ūdensvīra laikmetu (Asniņš ir riktīgs Ūdensvīrelis kā nekā!), visādus stāstus par īpašiem cilvēkiem Latvijā.

Daudz kas man ir arī aizmirsies... Bet svarīgāko atceros! 8) Un ir klade ar pierakstiem.
Tā skolotāja gan aizbrauca uz ārzemēm, un tad pazuda kontakts, bet es gribu turpināt iesākto - sevis un apkārtējo pētīšanu. Grūti tikai tādā ziņā, ka neviens mani par pilnu neņem ;F
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Oktobris 2006 - 17:26
(Link)
Ūdensvīra laikmetam ir maza saistība ar ūdensvīra zīmi, ja kas :) Tie ir lielie periodi un nav tā, ka tur tās zīmes pārstāvjiem ir kādas priekšrocības vai tml.
Nez, es laikam visā visumā tomēr ar visām savām "ekstrām". Jā, vecvecmāmiņa zīlniece, jā es arī citiem esmu sazīlējusi, ka piepildās. Jā, sapņos citreiz redzu ko līdzīgu nesakarīgiem fragmentiem un jā, es citreiz zinu citu domas, empātija un visas tās ekstras. Bet es pieturos pie viedokļa, ka tas ir tikai dabiski, ka to var visi tikai citi savas dabiskās spējas ir aizmirsuši.

Starp citu, poustā par biksēm gribēju jau uzprasīt, kurā mēnesī esi?
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:14. Oktobris 2006 - 18:00
(Link)
Man tā jau ar likās, ka esi ragana!!!!!!!!!!! Labais!! ;)

Bet nē, visiem cilvēkiem tādu spēju nau. Tas nu toč. Tikai cilvēkiem ar spējām liekas, ka citiem arī tādas visdrīzāk ir. Bet nau, nau. Ir šaušalīgi daudz parastu un pilnīgi neīpašu cilvēku. Lai cik viņi izglītoti būtu, tā ja.

Var jau būt, ka maz sakara tam laikmetam ar zīmi, bet man tā doma vienalga patīk :D Es jau ar nedomāju priekšrocības, tikai saistību. Tas nosaukums tomēr ir kaut kāda sakara pēc. Bet tur laikam astroloģiju sīkāk jāpēta būtu...

Uh, man, izrādās, ir bez vienas nedēļas 5 mēneši. A varbūt ir jau visi pieci. Neviens man neko skaidru nevar pateikt par tām nedēļām, katrs dakters savādāk rēķina kaut kā, un katrs aparāts vēl kaut ko citu saka...
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Oktobris 2006 - 18:05
(Link)
Es tomēr pieturos, ka viņas dabiski ir visiem ;) Kāpēc piemēram cunami laikā vietējās ciltis un dzīvnieki zināja, ka briesmas un aizgāja kalnos, bet parastie cilvēki nezināja? Cita lieta, ka tās ir bijušas neizmantotas un nav vairs attīstītas. Bet es domāju, ka tās ir visiem.

Tiešām tik daudz?! Es biju domājusi, ka kādi 3 max ;)
Man piemēram pēc tām dakteru rēķināšanām sanāk, ka es esmu 3 ned par agru dzimusi, kaut es jau biju liela, kad piedzimu. Līdz ar to, tur tikai pats tā var sarisināt kad kas bija.
From:[info]lestat
Date:12. Oktobris 2006 - 00:17
(Link)
kheh, i guess, es uzvedos kā indigo bērns, bet iespējams, ka tā izpaužas mans slinkums ;]
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:12. Oktobris 2006 - 00:23
(Link)
Piedod, bet vieglu smīniņu izsauc sevis diagnosticēšana pēc neta raksta vai tikpat labi pēc medicīnas grāmatas ;) par to vienā citā grāmatā bija joks, ka cilvēciņš tik trīs slimības no visas enciklopēdijas nemācēja uz sevis atrast.
Mana mamma ir apmeklējusi gan seminārus par šo tēmu, gan lasījusi netā. Tik ļoti dumpinieciski, nepareizi un visādi citādi viņi nemaz nav. Un visbiežāk šādi raksti ir mēģinājums bērnus ar attīstības traucējumiem vai uzvedības traucējumiem paslaucīt zem viena paklāja ar Ļoti Īpašajiem, kas patiesībā ir nepareizi, jo šiem cilvēkiem daudz dzīvē varētu atvieglot laicīgi palīdzot nevis stāstot ka tā vajag, ka viss ir ok un ka balstiņas galvā nav šizofrēnija.
Īsti indigo ir, jā. Ir kristāla indigo, kas piemēram gaismas slēdz laukā uz ielas, ja viņiem sagribas. Bet "parastiem" indigo līdz fiziskiem simptomiem ir slikti uz ielas, viņi nerunā ar daudziem cilvēkiem, jo viņiem ir slikti no komunikācijas. Viņi ir šausmīgi kautrīgi, izvairīgi un nemanāmi. Jā, viņu varbūt ir daudz. Bet ne TIK daudz kā citi sliecas domāt...

> Go to Top
Sviesta Ciba