Mīļās muļķībiņas - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 14., 2006


[info]lyrfeel17:01
Es par šo te visu jau sen zināju un domāju, vienkārši pēkšņi uzgāju to rakstu (un ļoti daudzus citus), tāpēc sadomāju par to arī ieminēties. Varbūt gan ne ļoti veiksmīgi, izmantojot tieši šo raksteli.

Pirms daudziem gadiem pamatskolā mums bij Baltā stunda, to pasniedza arī viena sieviete, Rijnieces kundze, kas arī redz auras, toreiz gan nezin kāpēc neteica, kāda man ir, lai gan es gribēju zināt, bet ievēroja mani un vēl vienu meiteni, teica, ka mums katrai esot "trešā acs" un viņa redzot mūsu spējas, tikai mēs tās neapzinoties vēl, nekontrolējam. Runājās ar mums individuāli, sastādīja mums "kosmiskos kvadrātus", uzzināju, cik man veca un pieredzējusi dvēsele, un ka uz planētas Zeme atlicis dzīvot man vēl 2 dzīves. Stāstīja par mūsu misijām un dzīves uzdevumiem, ka mums tie ir jau iesākti un mēs tos pildam, un apmēram cik ilgi mums tie vēl jāpilda, stāstīja ļoti daudz par astroloģiju, Ūdensvīra laikmetu (Asniņš ir riktīgs Ūdensvīrelis kā nekā!), visādus stāstus par īpašiem cilvēkiem Latvijā.

Daudz kas man ir arī aizmirsies... Bet svarīgāko atceros! 8) Un ir klade ar pierakstiem.
Tā skolotāja gan aizbrauca uz ārzemēm, un tad pazuda kontakts, bet es gribu turpināt iesākto - sevis un apkārtējo pētīšanu. Grūti tikai tādā ziņā, ka neviens mani par pilnu neņem ;F

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba