Mīļās muļķībiņas - Indigo bērni... 8)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 11., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:19 - Indigo bērni... 8)

(13 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:12. Oktobris 2006 - 00:23
(Link)
Piedod, bet vieglu smīniņu izsauc sevis diagnosticēšana pēc neta raksta vai tikpat labi pēc medicīnas grāmatas ;) par to vienā citā grāmatā bija joks, ka cilvēciņš tik trīs slimības no visas enciklopēdijas nemācēja uz sevis atrast.
Mana mamma ir apmeklējusi gan seminārus par šo tēmu, gan lasījusi netā. Tik ļoti dumpinieciski, nepareizi un visādi citādi viņi nemaz nav. Un visbiežāk šādi raksti ir mēģinājums bērnus ar attīstības traucējumiem vai uzvedības traucējumiem paslaucīt zem viena paklāja ar Ļoti Īpašajiem, kas patiesībā ir nepareizi, jo šiem cilvēkiem daudz dzīvē varētu atvieglot laicīgi palīdzot nevis stāstot ka tā vajag, ka viss ir ok un ka balstiņas galvā nav šizofrēnija.
Īsti indigo ir, jā. Ir kristāla indigo, kas piemēram gaismas slēdz laukā uz ielas, ja viņiem sagribas. Bet "parastiem" indigo līdz fiziskiem simptomiem ir slikti uz ielas, viņi nerunā ar daudziem cilvēkiem, jo viņiem ir slikti no komunikācijas. Viņi ir šausmīgi kautrīgi, izvairīgi un nemanāmi. Jā, viņu varbūt ir daudz. Bet ne TIK daudz kā citi sliecas domāt...

> Go to Top
Sviesta Ciba