LorDRameX

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:14: par beztabu
klau a kaadas vinjiem ir tiesiibas filmeet kautko ar sleepto kameru, ja intervejamais ir pateicis ka neveelas sniegt interviju, via neveelas ka vinju filmee???

vienkarshi cik likumiigas ir vinju pashu darbiibas, lielie patiesiibas ciniitaji A?

Comments

From:[info]petro
Date:24. Aprīlis 2006 - 20:33
(Link)
Piereģistrē savu ģīmi kā reģistrētu preču zīmi (R) un filmēt varbūt arī varēs, bet publiska izrādīšana bez rakstiskas saskaņošanas ar Tevi gan filmētājiiem draudēs ar praktiski neuzvaramu tiesas prāvu un daudziem cipariem >5 maksājamām soda kompensācijām. :DDD
From:[info]petro
Date:24. Aprīlis 2006 - 20:38
(Link)
Visa likumdošana balstās us Romiešu tiesībām no kā arī izriet nevainības prezumpcija - uu neesi vainīgs kamēr nav pierādīts ka esi, kā arī - atļauts ir viss, kas nav atrunāts kā aizliegts. Mūsu valstī nav aizliegts filmēt vi fotografēt citus bez iepriekšējas saskaņošanās, tas ir tikai ētikas un morāles jautājums - īpašības kuru eksistence padara pilnīgi nepiemērotu žurnālista vai politiķa darbam.
[User Picture]
From:[info]lordramex
Date:24. Aprīlis 2006 - 20:40
(Link)
hmm bet teoretiski jamos var iesudzeet un piedziit moraalo kompensaaciju ja vien kaut mazaaka meraa ir tevi aizskarushi un tieshu pieraadijumu nav., un ja velak paradas tas jau ir citas instances kompetence.
Powered by Sviesta Ciba