Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2003-09-29 04:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miega deprivācija

"pirkšana un pārdošana" un "unisex"
mūsdienu sieviešu maskulinizācijas, vīriešu feminizācijas, seksuālās revolūcijas un tās izraisītās "ķermeņa-preces" rašanās rezultātā sievietes izdara pašnāvības par to, ka viņām ir pārāk mazas krūtis, tās, kurām ir lielas krūtis, liek silikona implantus (tās kurām ir mazas nevar to sev atļauties, tāpēc izdara pašnāvības); sievietes vēlas sev šaurus gurnus, jo tādi patīkot vīriešiem, neatkarīgi no tā, ka daba apgalvo pretējo... sieviete kara krāsojuma ziņā uz ielas atgādina indiāni uz kara takas... vīrieši diennaktis pavada trenažieru zālēs un valkājas apkārt ar intelektuālo potenciālu tālu zem vidējā, bet ar muskuļu kalniem, kurus apskaustu pat lielākie vikingu tautas pārstāvji.... arī vīrieši nav tikuši garām ķermeņa "pirkšanas-pārdošanas" aktam un stāv vannas istabā ar lineālu un mēra sava dzimumlocekļa garumu erecējošā un hvz kādā vēl stāvoklī.... vīrieši mūsdienās lieto vairāk kosmētikas, kā sievietes.... bieži vien sastopot uz ielas kādu garāmgājēju, ir ilgi jādomā, pie kāda dzimums šis pieder, jo ja nav izteiktas sekundārās dzimumpazīmes sievietei, tad to nevar atšķirt no vīrieša... vīrieti nevar atšķirt no sievietes, ja viņš ir noskuvies.... visi ir piedzīti zem vienas mērauklas... vairāk nav dalījuma pēc dzimumiem apģērbu ražošanā... modē nācis unisex... bet taču jau Bībelē rakstīts un visā senajā pasaulē tas bija rakstīts likums, ka nāves sods draud vīrietim, kas ģērbj sievietes drēbes un sievietei, kas ģērbj vīrieša drēbes... atliek tikai cerēt, ka šis ir tukšs arhetips un pats pa sevim neko nenozīmē... senie cilvēki jau laikam bija stulbi un izdomāja likumus, ne pēc kā nevadoties... tikai mūsdienās ir viena problēma... tas viss nonācis tik tālu, ka bērni izaug tā arī neapzinoties savu dzimumu... laikā nespēj notikt dzimumidentifikācija, ja tēvs staigā svārkos, bet māte biksēs... un tad parādās biseksuāla uzvedība... un tā arī mūsdienās ir kļuvusi par normu... jo, kā teica Jungs, tad, ja tu esi biseksuāls, tad Tev ir divreiz lielākas iespējas labi pavadīt šo vakaru...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-09-29 04:44 (saite)
tas bija domaats kaa tosts? ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]melora
2003-09-29 08:07 (saite)
Nu, es gan neesmu redzējusi nevienu vīrieti svārkos (izņemot skotus, protams), bet tā uniseksa parādība tiešām ir diezgan nepatīkama. Parasti gan vīrieti no sievietes var atšķirt pēc gaitas, stājas, žestiem (ja vien tas nav kāds minoritātes pārstāvis), bet, ja tas bezdzimuma radījums stāv mierā, tu tiešām ilgi netiksi gudrs.
Bet vispār es nepiekrītu uzskatam, ka tas viss (izņemot uniseksu) radies tikai tagad to feminizācijas un maskulinizācijas procesu rezultātā. Agrāk sievietes smagi pārdzīvoja, ja viņām bija šauri gurni, un spīlējās korsetēs, ķīnietes tika mocītas ar kāju apsaitēšanu, afrikānietes ar vardarbīgām metodēm izstaipīja kaklu un apakšlūpu...Un Saules karalis valkāja augstpapēžu kurpes. Nekas jauns tas viss nav, tikai tagad informācija par visu to kļuvusi pieejama un standarti ir vienotāki.

(Atbildēt uz šo)


[info]susure
2003-09-29 08:15 (saite)
eregjeejoshaa staavoklii.

juutos apdaliita, neuztraucos ne par savu kruushu, ne par gurnu izmeeru.

bet nu jaa... dzimums pazuud.

(Atbildēt uz šo)


[info]fragile
2003-09-29 09:14 (saite)
Kali jūga - viss kājām gaisā.. šobrīt ir trakoti grūti būt sievietei - sievišķībai vajag vīrišķās puses, bet, tā kā ar vairumu vīriešu ir Tā un Tā (tb nekā), nākas vien pašām kompensēt. un tad nu sanāk unisex - ne tik vien apģērbā, cik domāšanā un uzvedībā kopumā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-09-29 10:27 (saite)
no Tevis sanāk, ka šīs sievietes ir labāki vīrieši par bioloģiskajiem vīriešiem, vai ne?

klau, Tev nav ienācis prātā, ka ar šo pašu funktieri arī sievietes vairums ir Tā un Tā (tb nekā)? pat tās, nekonvertētās, par konvertētajām i nerunājot

visa pasaule ir Tā un Tā (tb nekā). ļaunā pasaule. ne pie kā nevainīgie, labie mēs.

eu, padod kāds spoguli!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fragile
2003-09-29 12:33 (saite)
nē, tā es nebiju domājusi gan. sievietei nav jābūt vīrietim - ne labākam, ne sliktākam. taču šobrīd sievietei nākas kļūt aizvien vīrišķīgākai, lai kompensētu rietumu vīriešu pieaugošo vājumu un zināmu feminizāciju. to, protams un par laimi, nevar teikt par visiem vīriešiem, bet acīmredzami šāda tendence ir, turklāt tā progresē. vīrietis - tā ir Apziņa un spēks.. bet šī ir Kali jūga, viss sajaukts, tajā skaitā vīriešu un sieviešu lomas.

pasaule nav ne ļauna, ne laba - tā vienkārši ir. bet skaista, pasaule ir tik skaista. mēs tikai vēl nemākam to saskatīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-09-29 12:59 (saite)
nu nu .. domāju, ka daudz maz sapratu, kā biji domājusi

mana iebilde bija par to apgalvojumu, ka sliktie šodienas vīrieši ir kļuvuši nederīgi / vairs neatbilst savai misijai, un tāpēc labās sievietes spiestas kļūt par vīriešiem

kāpēc nevarētu būt otrādi - sievietes šodien vairs nepilda savu sievietes lomu, un tāpēc vīrieši spiesti uzņemties abas lomas?

tb mana iebilde bija par to, ka tavam postam cauri skanēja "labās sievietes, sliktie vīrieši". ne vairāk, bet arī ne mazāk

un vēdināšanās ar vēdiskiem vēdekļiem neatbrīvo no atbildības par teikto

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fragile
2003-09-29 13:46 (saite)
nav slikto vīriešu vai labo sieviešu - ir izjaukts līdzsvars, sajauktas lomas.
Tu redzi (lasi) to, ko gribi redzēt jeb Tu to dzirdēji, bet es to neteicu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-09-29 14:22 (saite)
protams, tiesas priekšā sanāktu, ka neteici

bet teksts bija tā uzrakstīts, ka tāda izlasīšana ir tā iespējamākā. žurnālista ētika. heh, kārtējais sviests. aizmirstam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2003-09-29 15:44 (saite)
a zini, mani netraucē, ka es nespēju pēc apģērba un kustībām noteikt, vai cilvēkam ir krāniņš vai nav. un mani netraucē arī tas, ka ikvienā vīrietī ir sievišķais elements un katrā sievietē - vīrišķais, man pat liekas, ka tas ir vajadzīgs.

pārģērbšanās otra dzimuma drēbēs (un nav runa par unisex, ir runa par nepārprotamu pārģērbšanos) dod iespēju pieslēgties kosmiskajiem spēkiem. tu sevī apvieno abus dzimumus, un kā androgīns, pilnīga, vesela būtne, nevis tikai pusīte, spēj pacelties augstākā izpratnes līmenī. šamaņu lietas. pieļauju, ka aizliegts tas tika nevis tāpēc, ka slikti, bet tāpēc, ka bīstami. tāpēc, ka neklājas parastajam mirstīgam ikdienā spēlēties ar šīm lietām.

(Atbildēt uz šo)


[info]angors
2003-09-30 11:17 (saite)
Daaaaaa...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?