Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2003-02-22 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ageresija
Mūzika:Avantasia - Farewell

gribas kauties..... vai arī vienkārši izjust fiziskas sāpes...
dīvains noskaņojums... esmu pilnīgi mierīgs, bet tā gribas vardarbību... ja man tagad piedāvātu kādu vīrieti, kuru man būtu pamats ļoti nemīlēt, es laikam ar prieku riskētu ar savu dzīvību, bet tomēr nodarītu viņam stipras sāpes... dīvaini, man tas nav tipiski, es esmu tik pacifistisks, ka pat mušas nesitu, ja vien tās mani līdz galam nav izbesījušas... nemīlu nodarīt kādam fiziskas sāpes, drīzāk gan garīgas, jo tādā veidā varu justies slikti arī es... sirdsapziņa nolādētā... mazohists...

kaut ko es pārāk ieciklējos uz CoF... nāksies pamazām pāriet uz Dimmu Borgir, savādāk tikko nevaru izdomāt, ko labāk klausīties, automātiski ieslēdzu CoF... a agrāk domāju, ka smags...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pravietis
2003-02-23 00:02 (saite)
Man pilnīgi identiskas sajūtas pārņem. Kopš 9.ās klases vairs neesmu tā nopietni kāvies - arī pacifisms un zināms riebums pret kaušanos. Taču enivei reizēm gribās kādam iesist, sajust tā otra cilvēka sāpes un pašam dabūt pa seju un vienkārši sarīkot sportisku cīņu. Vēlēšanās kādreiz izmēģināt kendo, vai kādus citus kautiņus ar aukstiem ieročiem. Šovasar, atceros pēc dzertiņa Murjāņos, sarīkojam prikola pēc divkaujas ar koka nūjām. Es jau negribu protams lielīties, taču visus noliku, pat fiziski stiprākos - tomēr kariņi pa Rēzeknes strojkām nav gājuši secen :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-23 00:12 (saite)
:D mjā, kariņi pa Rēzeknes stroikām... mums arī bija jautri... viens puisis izdomāja, ka ir Betmens un sāka ceturtā stāva augstumā no loga uz logu rāpties pa ārpusi un vienreiz gandrīz norāvās.... nezinu kā viņam, bet mums adrenalīna deva bija laba...

un vispār vajadzētu laikam Fight Club nodibināt... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pravietis
2003-02-23 00:54 (saite)
Mums vienreiz aizgāja līdz pat nažiem. Vēl tagad joprojām rēta uz rokas palikusi no tā idiņa, es viņu par to visai nežēlīgi atštaukāju ar koka zobinu. Mēs tad sturmējām tā Rēzeknes Jurkāna māju netālu col. Brieža ielas 16 (tur es dzīvoju). Gāja nopietni, lidoja akmeņi, daudzi nopietni dabūja pierē, uz uzbrucējiem tika mesti cementa maisi un vienkārši sauss cements, kā rezultātā daži izskatījās visai netīri.
Vobčem bija fun! Ehz, brīnišķie jaunības gadi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-23 01:17 (saite)
mjā, atpazīstu Rēzeknes stilu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pravietis
2003-02-23 01:33 (saite)
vo vo! Pirmos gadus Rīgas skolā klasesbiedri no manis baidījās, domāja ka nositīšu, īpaši pēc tā, kad vienam ar krēslu iebliezu pa muguru un citam pierē atstāju zoles nospiedumu. Galvenais ka fiziski nekad neesmu kādu īpaši pārspējis.
Taču, laikam ritot, dzīvojot pa Rīgu sāku fiziski degradēties, kļūt miermīlīgāks, kariņus aizstāja grāmatas utt. Prāts sāka valdīt pār emocijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-23 02:25 (saite)
:D skaisti, pie beigām gandrīz apraudājos... nu jā, no Rēzeknes ļaudīm Rīgā tā mazliet baidās... bija viens laiks, kad Rēzeknieši sestdienās tikās La Roccā... sestdienās neviens normāls Rīdzinieks uz La Roccu negāja... Rēzeknieši tāda tauta, ka iemeslu, lai sistu meklēt nevajag... pietiek ar to, ka ļoti gribas, a gribas katru reizi, kad izdzer... kaut gan arī tas nav obligāts nosacījums... Rēzeknē pie klubiem sit par to, ka runā latviešu valodā vai krievu valodā (skatoties, kas sit), par to, ka džemperis smieklīgs vai manā gadījumā mani taisījās sist par to, ka mana balss nepatika... vot tāpēc ta es vienmēr biju ne īpaši mīlēts puišu vidū Rēzeknē... pēc principa "пацивист хренов (parasti gan mani sauc "аристократ хренов", bet nu pārfrāzēsim)"... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pravietis
2003-02-23 12:46 (saite)
:) Bail tagad bezmaz paliek braukt uz turieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?