Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2003-02-15 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:apathetic
Mūzika:Arcana - Chant Of Awakening

apnicis neko nedarīt...
pilnīgā bezjēgā pavadītas dienas, nedēļas, mēneši... kopš kāda decembra vidus es tikai guļu, ēdu, lasu, guļu, ēdu, lasu, utt., utjp., nav protams obligāti tādā kārtībā, bet tas ir gandrīz viss, ko es daru... ok, šad tad atbildu uz mailiem un kaut ko ierakstu žurnālā... dzīvei zūd jēga... bet varbūt es šādā veidā tieši protestēju pret dzīves jēgas zudumu? iespējams... bet es esmu noguris no nekā nedarīšanas... uz drukātu tekstu vairāk paskatīties nevaru, nelabi paliek, šodien sāku spēlēt Majesty, visu dienu nospēlēju, tagad atkal galva sāp, varbūt paspēlēšos ar jauno fotošopu, bet nav nekādu ideju, ko varētu tajā darīt... varbūt tiešām pameklēt darbu?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pravietis
2003-02-16 00:13 (saite)
He he man tieši analoģiska situācija. Visvairāk besī ka apkārtējie visi strādā, un viņa, piem, strādā un mācās divās vietās... Jūties tāds liekēdis, neproduktīvs mājdzīvnieks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-16 00:35 (saite)
es to sāku izjust kādu gadu atpakaļ, bet darbu meklēt slinkums, a pats rokās laikam neiekritīs...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pravietis
2003-02-16 01:01 (saite)
Vispār cik mana pieredze rāda, tad normālu darbu var atrast tikai caur pazīšanos. Taču man sar dabiem ir cita rakstura problema. Mācoties dieniniekos visai pagrūti atrast darbu ar attiecīgu brīvu laika izkārtojumu.
Bet vispār šovasar tīri forši nošansējos pa celtniecību. Pasaka ne darbs. Vienkārši atpūties, darot kautko fizisku, gūsti kaifu, dienām smagumus nēsājot un bedres rokot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-16 01:10 (saite)
mjā... a man pietiek vecmammai dārzu sarakt un mugura divas nedēļas sāp... akmens laikmetā mani neviena sieviete negribētu... un pareizi darītu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pravietis
2003-02-16 01:20 (saite)
štrunts par akmenslaikmetu, galvenais lai postindustriālajā laikmetā gribētu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-16 01:22 (saite)
vobščem ceļot atpakaļ laikā man būtu kaitīgi... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2003-02-16 06:04 (saite)
paldies, uzlaboji garīgo :) honeybee-akal-dodas-pie-viena-no-saviem-vismaz-pieciem-steidzamajiem-darbiem :)

man arī ilgu laiku bija šī pati problēma, kuru es daļēji atrisināju... ē.. nevis meklējot darbu, bet sagaidot, kad tas pats pie manis atnāks :) a moš ir jēga baudīt dzīvi, kamēr vēl neesi iejūdzies? pat visinteresantākais darbs (i mean, manējais :P) baigi saīsina brīvo laiku, kurā palasīt vai padarīt ko citu sirdij.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2003-02-16 15:24 (saite)
jā, tev ir taisnība... tiešām, kamēr ir iespēja, vajadzētu baudīt brīvību un brīvā laika esamību, bet man tas ir kļuvis nogurdinoši... tas mani uztrauc... arī zināmi mazvērtības kompleksi rodas, kad visi runā... "atnācu no darba", "šodien darbā", "nē, es netieku, man darbs"... liekas, ar ko tad es sliktāks, ja nevaru strādāt... bet varbūt tieši otrādi - labāks? nezinu, kad es pasaku cilvēkiem, kas mani sen pazīst, ka es domāju meklēt darbu, par to smejas kā par labu joku, sevišķi tie, kas paši strādā... cilvēki ir pieraduši mani pazīt kā cilvēku, kurš visu savu dzīvi pavada pie grāmatām un savādāku mani nemaz nevar iedomāties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]marabou
2003-02-16 17:31 (saite)
es mullkki laizzu jau kaadus 3.5 meenessus. ssaadas dziives bezjeedziibas leekmes un nogurumu no nekaa nedariissanas es aizdzenu ar domu ka driiz jau tas beigsies.. savaadaak laikam nevareetu to iztureet. patiikami jau neko nedariit un vandiities apkaart bez pienaakumiem bet cik ilgi var.vajag kaut ko pasaakt laiku pa laikam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?