lmr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:23: man šķiet, ka mani šeit mazliet nesaprot. neesmu arī pārliecināts, vai lavijā saprot.

nezinu, vai tas ir šis specifiskais kontingents vai vienkārši mūsdienas, kad visi atskatījušies uz bildēm un cilvēkus piesaista vairs tikai kaut kas liels vai dīvains.

un to taču esmu novērojis arī sevī. ja nav kaut kas liels vai dīvains, vai tehniski tāds, ko līdz galam neizprotu, kā panākt, vai arī tik izcili, bet viegli un veikli nostrādāts, ka varu tikai apbrīnot meistarību, es darbiem pārsvarā slīdu garām.

tad nu neviens negrib stāvēt un domāt pie manas reālistiski uzgleznotās nātres, kas aug no bruģa spraugas, bet kas sevī metaforiski man ietver visus tos četrus šeit pavadītos mēnešus. citiem tas ir kaut kas nerosinošs, ikdiena, un man ar to pietiek tikai tāpēc, ka esmu par to ilgi domājis, bet pārējiem vajag vēl vismaz kādu vienu skaidrojošu pavedienu, citādi skatītājs ir tikai sākuma pozīcijā, no kuras var iet visos 360 grādos.

būs jau labi. rezultāti būs jūnija beigās. mūs pa vienam ieaicināšot telpā ar pasniedzējiem, un ārā mēs nākšot vai nu smaidot, vai raudot.

Comments

[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:12. Jūnijs 2018 - 13:09
(Link)
ja tev izdotos uzzīmēt to, ko šeit esi rakstījis par vecomāti, viņi nāktu laukā raudot.
bet tava nātre ir noteikti patiesākais par tevi šobrīd, kā tu tur jūties, izrauts no konteksta. jebkas iespaidīgāks būtu izlikšanās, un ja Viņi to nesaprot, tad problēma ir viņos.
[User Picture]
From:[info]bacillus
Date:12. Jūnijs 2018 - 13:20
(Link)
man gan patīk reālistiski uzgleznotas lietas, dzīvas būtnes utt. :/
[User Picture]
From:[info]muhacakatuha
Date:12. Jūnijs 2018 - 13:53
(Link)
gribu redzēt to nātri.
From:[info]netti
Date:13. Jūnijs 2018 - 20:32
(Link)
Akadēmiķi bieži vien ir apmaldījušies savā egocentrismā un ar studentu dvēselītēm spēlējas kā miniatūri pārnestas nozīmes hitleriņi, lai pierādītu savu pārākumu. Es neuztrauktos par to, ko citi saka, kaut tie būtu paši grieķu dievi. Galvenais ko tu sirdī jūti. Uzticies un seko tam.
[User Picture]
From:[info]ilka
Date:3. Jūlijs 2018 - 12:39
(Link)
Un kā tad bija? - smējies beigās vai birdināji gaužas asariņas? (cerams jau ka pirmais variants)
[User Picture]
From:[info]lmr
Date:3. Jūlijs 2018 - 13:12
(Link)
smējos un smaidīju un spiedu rokas un teicu paldies un uz tikšanos, un arī viņi smējās un smaidīja un spieda rokas un teica paldies un uz tikšanos.
[User Picture]
From:[info]ilka
Date:3. Jūlijs 2018 - 13:31
(Link)
Apsveicu! Tad jau visi uztraukumi attaisno rezultāta cēlējspēka varenumu ;)
Powered by Sviesta Ciba