lilai ([info]lilai) rakstīja,
@ 2004-05-25 07:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
riits ar kafiju un apfelziiniem

PV...izlasiiju ieksh Elina`s journal. Apskatiijos ariii zinju portaalos. Nu jaaa..man protams ir zheel ,nekad neesmu vareejusi mieriigi staaveet blakus un teikt, ka mani nekrata. Pie tam PV savulaik man ljoti patika. Skumji tikai noraudziities kaa uzreiz cilveeki sadalaas divaas frontees - liidzi juutoshie un absoluuta Pohuj rudzi propagandeetaaji. Tomeer tas bija cilveeks...jaa, varbuut es neskumtu tik ljoti par kaadu A.Anchupaanu,kas kuudras purvaa nosities,bet vienalga man nebuutu tik un taa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zupcis
2004-05-25 10:41 (saite)
Cilvēki rodas uz zūd, kāda nozīme just līdzi, ja tas cilvēks neko tev nav nozīmējis. Ja viņam ir bijusi kāda vieta tavā dzīvē, tad protams viņa bojāeja izraisa līdzjūtību. Tūkstošiem cilvēku nomirst vienas dienas laikā un ja katram es justu līdzi kaut vai 1 sekundi, tad man neatliktu laika nekam citam. Iespējams izklausās nežēlīgi, bet tā nu tas ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lilai
2004-05-25 18:27 (saite)
Jaa,varbuut ne kaa cilveks, bet pietiek ar to ,ka vinjsh ir piedaliijies muuzikas radiishana,kas man patiik.
Protams,ka es nejuutu liidzi Kjiinas pluudu upuriem jeb Bangladeshas zemestriicee cietushajiem..tas tomeer ir taalaak un distanceetaak. Bet kapeec gan nejust liidzi kaut vai to 1 sekundi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord
2004-05-30 13:38 (saite)
savā laikā psihologu grupa pierādīja, ka jo tuvāk iet bojā cilvēki, jo lielāku līdzcietību tas izsauc... un ja tas notiek kaut kur Ķīnā vai Āfrikā, tad ir po, ka miljoni bērnu mirst bada nāvē... ja Latvijā viens bērns paskrien zem mašīnas, tā ir traģēdija... otrs iemesls līdzcietībai ir masu mēdiju darbība... ja trīs televīzijas kompānijas pēkšņi vienlaicīgi pastāsta par kādā Sibīrijas ciematā no sirds mazspējas mirušu nevienam nepazīstamu 84 gadus vecu cilvēku, skatītāji sēž pie televizoriem un izplūst asarās... tepat pie loga vakarnakt nosalis guļ bezpajumtnieks un viņš ir vienkārši nepatīkams traucēklis, jo jāzvana policijai, lai aizved...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?