honeybee ([info]honeybee) rakstīja,
protams, ka tu drīksti kritizēt, un es kritizēju tavu kritiku, jeb, precīzāk, tavas kritikas formu. šitais "nevajadzētu runāt tā" un "nevajadzētu runāt šitā" un "vispār nevajadzētu sprēgāt uz Instancēm, labāk lai viss ir tā, kā Augšas izdomā", ir viena pretīga zaraza.

GR gan jau savām mūžā ir pietiekami daudzas reizes personiski norāvusies par skarbiem viedoklīšiem un gan jau vēl norausies, domāju, ka viņa pati ar to rēķinās un tāpat runā, ko domā. "tev nevajadzētu tā runāt, jo tādā veidā tu rauj citiem rakstniekiem maizīti no mutes ārā" vienkārši ir nākamais manipulācijas līmenis, ko var izmantot pret tiem, kuri ar parastu dušīšanu īsti nav apklusināmi. (Es nedomāju, ka tevis izmantotais salīdzinājums ar amatpersonām ir košer, jo, ja nemaldos, GR diezgan konsekventi ir NEbijusi varas pozīcijās, lai arī, ja būtu gribējusi, visnotaļ būtu varējusi tādās iesēsties.)


(Un jā, GR arī ir totāli raksturīga vilkšana uz šo pusi, tb "tie, kas raksta X veidā, totāli zombē visu latviešu tautu, nīcina ārā latviešu literatūru un kopumā noved pie situācijas, ka latviešu rakstnieki ir bāreņa lomā" (pareizini ar trīs, plus daiļvārdība), ar ko viņa mani arī besī :))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?