Liencis ([info]liencis) rakstīja,
@ 2004-12-15 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trallallā!
Šīs dienas temata nosaukums parāda manu šodienas noskaņojumu. No rīta čāpoju uz skolu un diezgan miegaina jutos, bet tagad skatos, kas man iekš maila un draugiem.lv - smaids sejā līdz pat ausīm! :)
Pēdējās pāris dienās esmu saņēmusi un piedzivojusi dažus jaukus un mīļus pārsteigumus! Cik tas ir mīļi un patīkami kaut ko saņemt tikai tāpat vien.. Tev pat nekas liels nav jāizdara.. Ir jauki un bezgala priecīgi apzināties, ka tu otram vari sagādāt prieku tikai ar to, ka esi.. Mmmmmm... mīļi... Dievs mani riktīgi svēta! Viņš to dara visu laiku, bet pēdejā laikā it sevišķi izjūtu Viņa svēto klātbūtni.
Netieku skaidrībā par šo vakaru.. Skolā karnevāls.. Man pirmais un pēdejais būtu kā studentam., Nu galīgi netieku gudra - iet vai neiet. It kā gribu, bet no otras puses tajā pašā laikā negribu.. Cerams, līdz vakaram tās lietas noskaidrosies.. Ka tik nepakļaujos pūļa iespaidam. :)

Nu jā, vakar četras stundas ar Mārtiņu norunājām.. Interesanti..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja liencis ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?