man nav laika, man ir jādzīvo - 2014
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Thursday, January 8th, 2015 12:04 am
2014

Lietas, kas notika 2014. gadaa nekad ieprieksh nebuutu bijusi speejiiga iedomaaties... Tas ir tikai saakums.

Janvaaris

- You're a good cudler.

Gadu saaku pamostoties jauneeklja vaardaa Noah apskaavienos. Mees tikaamies veel vienu reizi, bet tas viss taa aatri norima. Centos netirinaaties par Njujorkas Tomu, bet tas tik viegli nepadevaas. Nopirku aviobiljetes uz draugu kaazaam Indijaa. Tikos ar Aadamu bishkjiit. Izbalinaaju blondas shkjipsnas. Pie manis ciemojaas Kleera no Londonas ofisa, mees ar vinju feini pa pilseetu patuseejaam. Vispaar daudz janvaarii dzerstiijaamies. Nebija nekaa labaaka, ko dariit. Kristena iepaziistinaaja ar dzhekinju no slovaaku grupas Torul.

torul-mad world

Februaaris

Izraadaas, ka vienaa briidii visi Tomi manaa dziivee saak man besiit.

Priekshnieks pazinjoja, ka es taada kruta un forsha un ka man buus papildus bonuss. Baigi labi, jo lielaako dalju februaara pavadiiju Indijaa un baigi negribeejaas stresot par naudu briivdienaas. Uz Indiju lidoju caur Londonu, taa kaa sanaaca turpceljaa satikt koleegjus un atpkaljceljaa paaris tuvaakaas draudzenes. Kaazaas Indijaa, protams, dabuuju sev pieguleetaaju. Vinjsh uz Goa ar mums nebrauca, bet tas nekas, jo tur baigi forshi patuseejaam ar draugiem arii taapat. Goa uztaisiiju tetuveejumu uz labaas rokas. Nedeelju luudzos un mediteeju Amma’s ashramaa. Taa kaa tur nevareeja ne dzert, ne piipeet, apnjeemos nedzert liidz gaveenja beigaam. Atgriezos Njujorkaa tievaaka, skaistaaka, laimiigaaka. Toms to pamaniija.

_kerala

Marts

Esmu gatava atkal iemiileeties.

Saaku iet uz Kundalini jogu un apnjeemos arii atmest seksu uz gaveeni. Teaatris mani aizvietoja, kameer biju Indijaa, bet pieteicos par briivpraatiigo Housing Works graamatveikalinjaa. Ar Tomu attieciibas bija ljoti puukainas. Tirinaajaamies viens ap otru, bet taa arii nekas nenotika. Biju uz savu pirmo Burning Man balliiti - I FEEL The Rise Of The Robots. Gaajaam speeleet laser tag, Bija atbraucis Mednis ar dzhekiem un es ar vinjiem nedaudz paballeejos. Svineeju dzimshanas dienu ar tuviem draugiem eedot vegaanu gardumus un nedzerot.



Apriilis

Vakar mani ljoti izlutinaaja.

Apriilja pirmais lielais notikums bija Toma dzimshanas diena. Uzdaavinaaju vinjam pudeli dzirkstoshaa un uudensburbuljus, jo muusu iipashais vaards bija “Bubbles”. “Bubbles” ir gruuti pateikt dusmiigi, taapeec katru reizi, kad vinjsh par kaut ko sastresojaas, vinjam to atgaadinaaju. Nopirku arii Venieros chiizkeiku, uz kura bija rakstiits “Happy Birthday, Tom!” Peecpusdienaa no darba paarvaacaamies uz tuveejo krogu skatiities futbolu. Vinja vieniigais pienaakums bija dzert un priecaaties par savu dziivi. Bija ljoti skaidrs, ka man vinjsh ljoti ruup. Neviens cits tik kolosaalu dzimshanas dienu darbaa nav dabuujis. Vakarinjojaam visi kopaa ar vinja tuvaakajiem draugiem, gaaja jautri, es veel joprojaam nedzeeru. Wiikendaa bija paredzeets kaartiigi paballeeties, lai nav jaadomaa par darbu naakamajaa dienaa, kas atceelaas, jo Toms nejaushi pazuda no zemes virsas (garsh staasts). Nedeelju veelaak vinjsh manaa istabaa nogjiiba (arii garsh staasts). Koliidz gaveenis beidzaas, metos iekshaa palaidniibaas. Saaku ar graamatveikalinju. Tuseejos ar Tomu un vinja draugiem vairaak, jo man bija paariniece Vera. Kristena ar mani paarstaaja runaat, jo, nu, notika tur paaraak daudz vienlaikus. Tai pat laikaa uz horizonta uzpeldeeja runas par paaugstinaajumu.



“At some point in everyone's life they meet someone who they connect with on a deep and profound level. Someone who makes the impossible possible and helps open doors in a world in a way we never imagined. “

Maijs

Man liekas, ka viss jau ir izlemts, un man vienkaarshi jaasmaida un jaamaaj.

Baigi fiksi mani iestuuma jaunajaa lomaa. Papiirus nokaartoja un datumus sarunaaja ljoti aatri. Gaaju daudz uz kundalini un sajuusminaajos par rezultaatiem. Biju uz savu pirmo Robot Heart tusinju, kur, nu, man bija nedaudz par tumshu pieredze. Pie manis ciemojaas divas draudzenes maasinjas no Londonas. Turpinaajaam tuseeties ar Veru biezhaak. Satiku Mark Farina. Ar Tomu darbaa saakaam “shkjirties”. Iepazinos ar Timu un nedaudz paneesaaju rozaa brilles. Gaajaam seenjot un daudz daudz flirteejaam.

Juunijs

Mamma: Kaa tev iet vispaar pa dzivi?

Sanaaca nedaudz paballeeties ar [info]viux. Ar Veru saakaam tuseeties arvien vairaak. Abaam bija galvaa veejsh un saule, baudiijaam vasaru, cik vien iespeejams! Balleejaamies gan no riitiem, gan pa dienaam, gan pa naktiim. Skreeju savu pirmo reisu - JP Morgan Corporate Challenge. Biju uz pirmo Cityfox balliiti. Saakaam iet uz riita reiviem Daybreaker. Miegam laika nebija daudz. Iepazinos ar lielisko duudinju Rushnu un mees sadraudzeejaamies no pirmaa acu skatiena! Aadams kaut ko tirinaajaas. Pie manis ciemojaas braaljameitinja ar vinjas mammu. Bija ljoti gjimeniskas paaris nedeeljas. Daudz sauljojaamies, pavizinaajaamies liidz Niagaaras uudenskritumam Kanaadas pusee un atpakalj.



Juulijs

Vakar Tomam pajautaaju, vai mees paliksim draugi, kad vairs neseedeesim kopaa.

Saakaas viss ar to, ka bija jaadzer manaa peedeejaa darba dienaa ar Tomu un Orenu vienaa komandaa. Tad uz nakti bija atbraukushi divi jauneeklji no Latvijas, kuru aizstiepu liidzi uz Output. Tur satiku savu puikinju Danielu. 4. juulija wiikendu pavadiijaam PEX festivaalinjaa. Ak, cik magjiska nedeeljas nogale taa bija! PEX mainiija visus plaanus saistiibaa ar turpmaako vasaru un apnjemshanaas doties uz Burning Man tika pienjemta un biljetes uz Reno tika norezerveetas. Tik daudz kas bija jaaplaano! Tik daudz auskari jaataisa! Tik daudz spalvas jaaliimee! Un veel tachu arii jaatuseejas un jaadejo, un jaaiepaziistas ar jauniem cilveekiem! Vera, Rushan un es iekarojaam pilseetu! Draugu pulkaa paraadiijaas Patriks, kas diezgan aatri arii saaka guleet ar Verinju. Bet mums visiem kopaa gaaja baigi jautri. Pie tam darba arii bija liidz ausiim. Saaku jauno amatu un mani iemeta pashaa dziljumaa. Paardarbiigs meenesis bija Juulijs. Visu dariijaam ekstreemaa.



Augusts

Biljetes uz Burning Man beidzot sadabuutas, ja.

Koliidz tikaam pie biljeteem, ne par ko citu nespeejaam domaat. Somas tika kravaatas un paakravaatas. Spalvas tika pirktas arvien vairaak. Balliites kljuva intiimaakas un magjiskaakas, kaa arii destruktiivaakas. Nedaudz satuvinaajos ar Veras kaiminju Benu. Sekss bija nereaali labs, bet vinjam liidz maniim veel augt. Citaadi satraukums bija liidz ausiim! Burning Man nelika vilties. Taa pieredze bija tik neaprakstaama, ka veel joprojaam apstraadaaju praataa lietas, ko piedziivoju. Manai un Veras draudziibai saaka tuvoties beigas. Iepazinos ar Luuku. Vispaar iepazinos ar ljoti daudz forshiem cilveekiem. Muusu draudziiba ar Rushnu un Patriku kljuva speeciigaaka.



Septemberis

Nu, ko lai saka. Things will never be the same again.

Ar Veru attieciibas saaka ljodziities vairaak, un es labpraataak pavadiiju laiku ar Rushnu. Satiku veel vienu reizi Luuku. Ar Veru turpinaajaam tuseeties ljoti aktiivi, turpinaajaam iepaziities ar jauniem cilveekiem. Es centos Verai paliidzeet saprast Burning Man maaciibas. Tai pat laikaa ar Patriku un Rushnu riikojaam savus mini paartijus. Vieniigais par ko vareeju domaat bija Burning Man. Man pagaaja preciizi divas nedeeljas liidz atkal biju speejiiga uzvesties normaali Njujorkas videe. Pie manis ciemojaas polju kursabiedrene Ania no Londonas. Bijaam uz Verboten, I Feel un Cityfox.

Oktobris

Nezinu, kaa jums paskaidrot, cik ljoti Burning Man mani ir iespaidojis.

Paliidzeejaam Icarus jaunieshiem gatavoties vinju paartijam. Aizgajaam uz Gratitude Axis Mundi un visu Burming Man piedziivoto atsauca atpakalj. Ar Veru paarstaajaam draudzeeties kaut kaa nejaushi aatri un jociigi. It kaa centos saakumaa kaut ko labot, bet aatri vien padevos. Biju Vermontaa, kur iepazinu pavisam jaunu pasauli. Atgriezos ar chupu jaunu draugu un vienu iipashaaku - Moniku.

L.O.V.E.
Let magic become your routine

Open your heart and breathe

Veil of doubt has disappeared

Every smile clears away fears

Little demons are running away

Old memories are fading

Virtual thoughts are becoming real

End to the loneliness is nearing

Look for secret messages around you

Outside world is calling

Visions of truth are reappearing

Echo of the future is getting louder too

Loose yourself in the moment

Overthinking won’t do any good 

Vote for your own happiness, darling

Each dream will manifest Love


Novembers



(via [info]fedrs)


Pie manis ciemojaas beerniibas draudzenes Ilona un Eliina un vinju draugjelis Edijs. Ar Veru un Maiku bijaam uz Gesaffelstein. Nosvineejaam ar Rushnu Heloviinus Kostume Kult balliitee. Liidz riitam pljaapaajaam un aizrunaajaamies, ka laiks ljaut sev buut saapinaatai, ka jaadod cilveekiem iespeejas. Naakamajaa dienaa abas Tinderii iepazinaamies ar dzhekiem un gaajaam uz randinjiem. Abas tikaamies ar tiem dzhekiem atlikusho Novemberi. Maneejo sauca Endijs. Aizstiepu vinju pat uz I FEEL balliiti un kopaa svineejaam Friendsgiving. Viss kaut kaa nopietni biidiijaas. Veras bijusii kaiminjiene Laura uzaicinaaja doties vinjas kompashkai liidzi uz Montreaalu ietuseet klubaa STEREO. Tajaa braucienaa iepazinos ar jauno draudzeniiti Meganu, kas izraadaas straadaa kopaa ar Endjiu. Meenesi beidzu ar to, ka sadzeeros branchaa par daudz un izbojaaju vakarinjas, kas bija paredzeetas, lai iepaziistinaatu Kristenu ar Endjiju. Sarunaaja visaadas stulbiibas un pateicu Endijam, ka negribu ar vinju nekaadas attieciibas.

dictator

Decembris

Nu, bija boifrends un vairs nav.

Peec stulbiibaam ar Endiju sapratu, ka dzert vispaar man vajadzeetu iipashi izvairiities. Apnjeemos, ka nafig nevajag man nekaadus dzhekus, ka varu buut single un dariit, kuru vien gribu, vai arii nedariit nevienu. Ar Lauru pamaniijaamies tikt uz Chris Rock jaunaas filmas Top Five pirmizraadi. Ceturtdienas vakaraa bija darba Ziemassveetku balliite naktsklubaa Space Ibiza, taa kaa noskanjojums bija labs. Peec tam bija paredzeets are Tomu doties uz Macao, patuseet ar saveejiem. Peec balles bars ar koleegjiem savaacaas vienaa krogaa netaalu no manaam maajaam. Noleemu pievienoties. Tur Toms mani iepaziistinaaja ar Drjuu. “Vinjsh arii bija uz Burning Man,” Toms teica. Kopsh taa briizha mees ar Drjuu bijaam praktiski neshkjirami. Juutu, energjijas, visuma paarpilniiba starp mums abus blieza no kaajaam, bet vilka vienam pie otra traki. Taa liidz aizbraucu uz Riigu. Attaalums sirsninju mociija ljoti traki. Riigaa gaaja forshi, daudz pavadiiju laiku ar draudzeneem un vinju gjimeneem - viiriem, miiljaakajiem, beerniem un sunjiem. Jauno gadu sagaidiiju kopaa ar Drjuu. Un gaaja ljoti ljoti labi.


Tags:

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend