Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 10th, 2018|11:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau kuro gadu ņēmos, līdz beidzot saņēmos spēlēt mocīties ar pusaugu puisēntiņu (jo kam vēl viņa varētu tāda būt) kulta spēli Witcher. Mulsumā berzēju pieri (vai tiešām tā ir mūsu gadsimta spēle?), Hanna_žagojas. Ja tāda būs visa triloģija (man ir aizdomas, ka būs), tad man stāv priekšā grūti laiki, līdz varēšu pilntiesīgi heitot. Geimplejs okej, bet nu kamoooon.
linkregister

Comments:
From:[info]hauf_milk
Date:February 11th, 2018 - 03:49 am
(Link)
Lūk, izmēģināju, kautkad dienās. Sapratu, ka gribējuši labu.
Bet mani jau vispār sarežģīti ar datorspēlēm iepriecināt.
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 11th, 2018 - 06:38 am
(Link)
nū, pirmo un otro gan tagad vairs nespēlētu, toreiz kad tie iznāca tad pirmais bija ok (lai gan toreiz skaitījās populārs tikai pie mums "austrumeiropā" dēļ sava kolorīta) ar otro jau cdproject tā kā jau iespringa un ieguva respektu (lai gan ne kulta statusu) nu un ar trešo tad ir tikai tas kulta statuss. kāpēc nesāki ar trešo man nav skaidrs jo tā kā neesi tik hardcore lai nedaudz sastāvējušās pcgames kapātu?! reāli viss settings un visi backstory ir aprakstīti journal ierakstos un ja nu pavisam gribās urbties visā tajā tad ir arī wiki.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 11th, 2018 - 09:09 am
(Link)
Man visas -loģijas vienmēr jāsāk no sākuma. Piemīt man tāds OCD. Un parasti tas ir labi, piemēram, biovāres seriālu gadījumos.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:February 11th, 2018 - 08:23 am
(Link)
Iespējams, ka tu to jau zini, bet spēļu sižeta līnija ir ņemta no ļoti populāras grāmatu sērijas.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 11th, 2018 - 09:10 am
(Link)
Adaptēt tak var dažādi. Ne tik bērnišķīgi.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:February 11th, 2018 - 11:35 am
(Link)
Kas to lai zin, varbūt grāmatas ir tādas pašas, bet pastāsti lūdzu konkrētāk, kas īsti ir tas bērnišķīgais par ko Hannai būtu jāžagojas. Kura epizode likās vissķebinošākā?
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:February 11th, 2018 - 08:05 pm

ur mazer sux dvarfs kok

(Link)
Par attieksmi pret sievietēm, protams. Tā ir tik aizkustinoši infantila, ka pat nespēju just aizkaitinājumu, tomēr kopumā traucē visu spēli, jo šī šaurā plakanība (attieksmē, ne pupos :)) )ir tik visuresoša. Nu, piemēram, es saprotu ka vičers ir domāts baigi harizmātiskais un seksīgais, un visas viņu briesmīgi grib (oi, zis woman iz viz mī, jū no tač hēr, onlī i fak zis moving thing), taču viss ciems sapulcējies pie alas, tūlīt dedzinās Abigeilu, bet viņai uz to vičeram tikai viens sakāmais: let's fuck. Un vičers - davai un pikčer plīz. Kādā sakarā? Nu un tādā garā. Domāts adult kontents, bet tas adult kontents ir tik bērnišķīgs.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:February 11th, 2018 - 08:34 pm

Re: ur mazer sux dvarfs kok

(Link)
Kāpēc gan mēs zēni nevarētu pafantazēt par pasauli, kur viss ar sievietēm būtu skaidri un vienkārši?
[User Picture]
From:[info]batou
Date:February 13th, 2018 - 09:56 am

Re: ur mazer sux dvarfs kok

(Link)
pirmais witchers ir tāds jā. bet 3 jau ir normālāk, lai gan arī daudz visa šitā. bet nu cik saprotu tad tas poļu rakstnieks jau defaultā grāmatās tādu ir rakstījis (pie tam convenient gan sorceresses gan witchers ir barren lands + nekādu STS neeksistē - atkal tieši priekš viņiem jo witcheriem mutācijas, sorceresēm maģija). laikam kaut ko viņš tur tā no sevis fantazējis hehe. pie tam cik saprotu tad tam rakstniekam ir pāri 50?!
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:February 11th, 2018 - 10:58 am
(Link)
Yup, wičer ir 2 olskūl priekš kidz.
From:[info]santech
Date:February 11th, 2018 - 11:54 am
(Link)
Kāda sagadīšanās. Mazliet. Vakar piebeidzu Diablo3ROS. Par ko grasījos tagad pukstēt. Un tā padomāju - ko lai līdzīgu tagad paspēlē. Un atcerējos, ka man pirmais vičers iesākts. Man pirmie divi GOGā gadījās.