Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 21st, 2008|05:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]starro
Date:January 21st, 2008 - 01:11 pm
(Link)
aņuks:
brauc latvietis taksometrā pa Tbilisi. Šoferis nesās lielā ātrumā, līkumo, strauji maina joslas, sauc visus ar ēzeļiem, bremzē, min gāzi grīdā. Priekšā krustojums, luksoforā sarkanā gaisma. Gruzīns pat neskatoties, ātrumu nesamazinot pārtešās pāri. Latviets tā kā kautrīgi mēģina norādīt vadītājam uz satiksmi regulējošiem signāliem. a Gruzīns tik nevērīgā lepnumā: džigit jeģit na krasnom! Tāpat arī nākamajā krustojumā. Tad nu aiznākamajā krustā luksoforā iedegas zaļais. šoferis noliek riktīgi pa bremzēm, pasažieris ielido stiklā. Tad nu latvietis, sasisto pieri berzēdams, prasa ko šis stājas pie zaļā? -Nastojašij džigit znajet, što tam mozhet jehatj drugoi džigit!
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:January 21st, 2008 - 01:13 pm
(Link)
galvenais - acu kontakts
[User Picture]
From:[info]starro
Date:January 21st, 2008 - 01:15 pm
(Link)
pasažierim ar vadītāju
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:January 21st, 2008 - 01:19 pm
(Link)
nē, nu, ar atsegtām kājām mašīnas pat apstājas un palaiž ielai pāri. lai ilgāk varētu netraucēti aplūrēt kājas lai izskatītos baigi civilizētie un pieklājīgie.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:January 21st, 2008 - 01:21 pm
(Link)
tas man atgādināja.
kautkad sen apakaļ ar drauceni stopējām, un mūs vienreiz paņēma tāds džigits. mana draucene ietrausās priekšējā beņķī un sāka meklēt drošības jostu, lai piesprādzētos. un šis viņu aptur ar vieglu rokas kustibu un saka: "nenada remeņ, samnoj jediš!" (iedomājies to akcentu un tipiski ilustrējošo žestu)
From:[info]fanija
Date:January 21st, 2008 - 01:16 pm
(Link)
Lasot šito, atcerējos, ko viens sicīlietis stāstīja. Vārdu sakot, tur, pie viņiem, kā zināms, arī bieži uz sajūtām brauc, kas noteikumus ievērojošam latvietim, dabīgi, var sagādāt dažu labu sviedrējošu brīdi. Nu, re, un tagad viņš atbrauc uz Latviju un vakarā sūdzās, ka nevarot to mūsu ārprātīgo satiksmi te izturēt un nervi pagalam. Jo, dabīgi, viņš arī te pēc sajūtām mēģinājis dažu labu reizi pie sarkanā pāri laist, kamēr veselai rindai, kam tanī brīdī zaļais bija, sajūtas vis nebija teikušas priekšā, ka vajadzētu apstāties un nabaga itāli pirmo palaist.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:January 21st, 2008 - 01:20 pm
(Link)
nabadziņš :(