leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2005-03-23 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:guljekj
Mūzika:Ludvig sample bank

Tad nu tieshs jautaajums rungu cilaataajiem, bungjieriem. Nu un, neapshaubaami arii visiem paareejiem, kam ir ko teikt shajaa sakaraa. :)
Taatad taa: Shobriid visaa pasaulee skanju rezhisoriem ljoti iecieniits panjeemiens ir likt jau iespeeleetaam bungaam pa virsu semplus. Kikam, drobenei, ja vajag arii tomiem. Par cik esmu jauns un zinjkaariigs, atklaaju, ka straadaajot shaadaa veidaa var panaakt fantastiskus rezultaatus. Bungas skan taa, it kaa man te 'Custom DW' un perfekta akustiskaa telpa buutu. It kaa viss skaisti, bet nepamet sajuuta, kaa ta bik taada kaa kraapshanaas. Tipa jau nav, jo pamats ta ir cilveeka speeleets. Bet tieshi taa 'sula', tomeer veidojas manu mahinaaciju rezultaataa. Bet no otras puses....... a nu ko juuseejie domaa?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-03-23 22:46 (saite)
Viltīgs jautājums. Zinot, ka Latvijā bungas smuki ieskaņot tāpat ir tuvu neiespējamam (nezinu, jaunajā megastudijā bijis neesmu, varbūt tur var) - why not. No otras puses - sajūta, protams, šķērma. Protams, rezultātu var dabūt baigi ok - piedzīt visus sitienus pēc viena velocity utt. No otras puses, man tomēr šķiet, ka šādi ieraksts tiek baigi sterilizēts. Izklausās, protams, kruta, bet sterili. Kaut gan hvz, pēdējā pieredze ar šādu bungu iedzīšanu man bija 7 gadus atpakaļ - gan jau, ka tehnoloģija pa šo laiku ir ievērojami progresējusi. Sākot jau ar pašiem sampļiem. Morāle - hvz kāda :)

Es, manuprāt, negribētu. Ja var atļauties noīrēt uz ierakstu DW - labāk jau naudu tā iztērēt, nekā pēc tam pa kompi buroties. Un vēl jau no stilistikas atkarīgs... Ai, aizdirsos... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-24 17:50 (saite)
Te nu, laikam, vietaa buus staats kaadeelj vispaar ko taadu saaku peetiit. Dzhekinjiem ar nosaukumu 'Neglected Fields' laabelis ieshkjiebj pietiekoshi pikji, lai shiem skanju opereetu kaut kaads tur somu guru. Somu guru pazinjo, ka normaali bungas vinjsh varot ierakstiit tikai pie sevis. Paareejaa ierakstam un miksam derees arii Soun Divison. Dzheki mauc uz Somiju, ierakst, tad ar visu somu ruukji okupee 'Sound Division' un kaa pirmaa lieta, ko ruukjis dara, saakot mikseet... izvelk semplu koferiiti un kaartiigi noklaaj visu basbochku un, ja pareizi iebraucu, arii drobeni.
Otrs staatsts no taas pashas 'Divison'. Hvz kam (goda vaards neatceros) elbumu raksta un miksee onkulis, kas Coldplay mikseejis, un baidos sameloties, vai tik ne PJ Harvey rakstiijis un mikseejis un ... atkal pirmais darbinjsh - sempli.
A ko man tagad domaat, vispaar? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-24 18:23 (saite)
Aaa, nu veel tiir taa piebildei - velocity nemainaas. Tiek saglabaata ieprieksheejo uzsitienu intensitaate (protams, ja ir veeleeshanaas) un tiek izmantoti ap 20 dazhaada stipruma samplju, kas katrs taa arii ir ierakstiiti ar savu jaudu, nevis uzgriezti manuaali. Es tik gudri nevaru izdariit, bet 'SD' ir ProTools softvaare, kas ljauj pat nokvantizeet bungu trekus, kas noziimee, ka speeleesi taisni kaa Dievs, lai cik shkjeersaam reizeem neuzsistu :P. Protams, tagad skanju inzhenieriem radusies dilemma - 'vai shitaas bungas skan kaa dziivas'? :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redrum
2005-03-23 23:17 (saite)
iedo ieveerteet kaa izklausaas :)

(Atbildēt uz šo)


[info]skunkhead
2005-03-24 13:49 (saite)
jaa, pirmkaart iedod paklausiities :)
otrkaart, mans uzskata, ja taa var panaakt kaut ko maakslinieciski labu - iipashu noskanju, tad pilniigi pofig ko tur liek pa virsu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-24 17:42 (saite)
Uz kurieni ta lai Jums abiem dod? Pagaidaam varu aizbliezt taadu 'bik pameegjinaaju' variantu, bet nu lielos vilcienos viss buus skaidrs :).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lii
2005-03-24 15:20 (saite)
tad jau arii tas, ka lietoju skropstu tushu ir kraapshanaas:D camoon, nemiiz, buus labi:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-24 18:25 (saite)
Nujaa, uzlikt eenas jau var. Bet ja tavs skaistums ir 10 plastisko operaaciju un megabiezas sminkja kaartas rezultaats... ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?