leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2005-03-17 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:fonja :)

Kaa tika nostiprinaata mana paarlieciiba, ka klasiskaa muzikaalaa izgliitiiba ir veertiiga tikai tad, ja cilveeks muuzikaa jau ir daudz paveicis un grib tikai nostiprinaat savas zinaashanas... - Taatad: kaa jau peedeejaa laikaa ir sanaacis, cilveeki stiepj pie manis savas dziesmas, lai es uztaisiitu taam aranzheejumu. Tad nu viens biedrs, kursh beidzis kondzheni un nezcik ilgi vada beernu popgrupu utt, utt, noklausiijies manu variaaciju par vinja teemu, sakjer galvu un saak vaimanaat, ka es galiigi nelogjiski visu esmu salicis, ka taa nedriikstot buut. Un jautaajumu 'a vai tad neskan labi', shis atbild, ka skan pat ljoti labi, bet... galiigi nepareizi esot un kaa vispaar taa var, kaa taa var...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-03-17 15:56 (saite)
Heh :)
Vispār jau bieži vien sapiš cilvēkiem smadzenes tā formālā izglītība - un vispār, ka zināms, dabīgais talants un inteliģence parasti tomēr ieliek kloķi izglītībai. Jo ko gan dod izglītība, ja nav pirmo divu, vai arī traucē tiem izpausties, kā dotajā gadījumā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-17 16:21 (saite)
Jaaatziist, ka es gandriiz vai organiski nepanesu cilveekus, kuri muuziku padziljinaati ir maaciijushies jau no beerna kaajas, vai turpina to dariit Muuzikas Akadeemijaa, jo vinju speeles maniere ir tik garlaiciigi paredzama, ka vinju speeleetais ir paredzams jau triis akordus uz priekshu. Protams, arii sheit ir iznjeemumi, bet dziive pieraada, ka gandriiz visi izcilaakie komponisti (arii vecie labie klasiskaas muuzikas laucinja guru) nereti pilniibaa ignoree teoriju, tachu tieshi tad rodas tie skanju salikumi, kas visai pasaulei liek liidzi dungot. Un kaa zinaams, taa pati teorija arii speeciigi mainaas laikam ejot :))).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lii
2005-03-17 16:39 (saite)
tas ir taa pat kaa gan tv gan rakstoshie redaktori pazinjo, ka labaak jau nu buutu, ja nemaaciitos zhurnaalistos, savaadaak no turienes visi iznaak vienaadi un nav vairs nekaada atshkjiriiba vai raksta peecis vai ojaars!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]capslock
2005-03-17 17:38 (saite)
Neesmu ne sācis, ne beidzis žurnālistus, bet tas gan nav man traucējis jau pulka gadus strādāt šajā jomā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lii
2005-03-17 17:43 (saite)
par to arii tas staasts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-03-17 19:45 (saite)
Baac, man pilniigi kauns sametaas par pasha ieprieksheejaa komentaa pieljautajaam stila kljuudaam. Bez tam, shausmiigaam... Taa iet, kad visa gjimene zhurnaalisti, sachakaree cilveekam tik praatu un shis pat ar kljuudaam vairs neatljaujas uzrakstiit :P.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redrum
2005-03-18 20:57 (saite)
no manis ar mietu dauza aaraa kora balsi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?