Lee ([info]lee) rakstīja,
Ok
Ņem vistas fileju (es rēķināju 1 fileju uz 1 cilvēku)
1) Uz uzkarsētas pannas apcep tās no katras puses, lai iegūtu zeltainu brūnumu, cepot apkaisa ar sāli & pipariem. Pēc tam šīs ņem nost no pannas & iegriež "kabatiņas"(resnākām filejām griezu pat divas)
2) Pildījumam: sarīvē sieru, sagriež žāvētas plūmes (veselas tomēr ir par lielu) un garšai nedaudz piegriež žāvēta šķiņķa gabaliņus, visu samaisīju ar čilli mērci (bet var arī ar krējumu, salsas mērci vai ko citu, kas garšo)
3) iegūto pildījumu kārto iekšā "kabatiņās" un "aiztaisa ciet" ar šķiņķa sloksni, nostiprina ar zobu kociņiem /šeit būtu jāpiezīmē, ka šķiņķa sloksnītes labāk lai ir lielas pēc izmēra, bet plāni sagrieztas - vieglāk būs nostiprināt & tā arī negāžas ārā viss pildījums/
4) liek cepeškrāsnī vismaz uz 180 -200 grādiem un ļauj tam visam sakust/sacepties. gatavību pārbaudīju, nedaudz iegriežot vistas filejā - ja gaļa jau ir balta - tātad gatavs! Aptuveni ar 20 minūtēm jārēķinās, bet nekas sareģīts tur nav & ātri pagatavojama ņamma :)
Lai garšo!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?