Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-10-01 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Briļļainā Lee
Nav jau tā, ka man galīgi pie kājas būtu mana veselība - pie dakteriem staigāju kaut reizi gadā uz profilaktiskajām pārbaudēm (jā, esmu apzinīgāka par dažu citu), bet šitais pat mani satrieca.
Piektdien man būs gatavas brilles. Kreisajai acij -1.75, un tas ir nieka 1 gada laikā!! wtf?! Dabūju piezīmi, ka šitik strauji tikai bērniem redze pasliktinās, bet es tak vairs nav nekāds bērns! Toties otra acs ir ideāla, kas kaut drusku, bet spēj mierināt.
Iesākumā man jālieto brilles tikai pie datora un tālumā (pēdējais minētais man arī palīdzēja atklāt, ka kaut kas nav riktīgi, ja jau miglojās), ar laiku - pavisam iespējams, ka viena lēca tikai kreisajā acī.
Nu jā, neesmu jau diez ko oriģināla - rāmis sarkans un maciņš oranžs.

Vēl es izcēlos ar notecējuša termiņa bankas karti (būs jāiet uz banku pēc naudas!), labi ka maciņā bija sen un nepelnīti aizmirstā kredītkarte, citādi es to visu brilli varētu uz kādu laiciņu aizmirst.

Bet tā jau neko ārā - laiciņš fooorš & solārijā siiilts, un ne ar vienu depresīvu cilvēku šodien vēl neesmu saskrējusies, kas pats par sevi jau ir baigais bonuss.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?