Lee ([info]lee) rakstīja,
Dari tā: vispirms ņem olas, un lai omlete sanāktu pufīga - kārtīgi sablenderē. Pēc tam sāk tai maisījumā likt iekšā visu, ko vēlas redzēt omletē. Es liku raupji sagrieztus tomātus, gurķus, zaļumus, garšvielas.
Kad lej uz panaas, tai jābūt uzkarsētai. pa virsu visam es vēl sakaisu sarīvētu sieru, un tad liek virsū vāku un uz lēnas,lēnas uguns to visu cepina kādas 10 min vai vairāk. NEMAISA un nekustina, otrādi arī negriež, tik uz lēnas uguns un ar vāku. Beigās omlete ir "uzpūtusies", pufīga tāda.
Lai labi garšo! ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?