Lee ([info]lee) rakstīja,
Daile
Un šitādas???
1) INTIM
Dž.Dž.Džilindžera dramatizējums.
Uz ko cilvēks ir gatavs mīlestības dēļ? Vēl vairāk tad, kad nav pārliecināts par to, ka tā ir mīlestība. Tā arvien vairāk līdzinās apmātībai. Sākotnējo intelektuālo sarunu vieglai pārejai uz attiecībām, kuras, sasniedzot katarsi, ir sasniegušas arī savu galamērķi – pilnīgu iztukšošanos un atkarību vienam no otra. Kā narkotikas, bez kurām nevar, bet ar kurām arī nav iespējams viss tālāk esošais.”
Lomās: Ģirts Ķesteris un Kristīne Nevarauska
2) NAŽI VISTĀS
Skotu dramaturga luga "Naži vistās" ir stāsts par mīlas trijstūri - trilleris par jūtām un vārdiem. Tas risinās laikā, kad valoda vēl nebija līdz galam iekarojusi savu vietu cilvēka dzīvē. “Naži vistās” ir poētiska līdzība par jūtām, par mīlestības pirmatnējo spēku un vārdiem kā nažiem, kas var iznīcināto to, ko tajos nosauc.
Lomās: Rēzija Kalniņa (Jauna sieviete), Valdis Liepiņš (Zirgu Viljams), Artūrs Skrastiņš(Gilberts Horns)
Režisors - Gatis Šmits
3) TAS TRAKAIS, TRAKAIS HARIJS
Šī amerikāņu rakstnieka modernā luga valdzina ar to, ka mīlestība uzplaukst gangsteru, krogu, meitumāju un spēļu eļļu trakajā vidē. Un trakais Harijs ir allaž klīstošais, nepieradināmais, nenoturamais jeņķis ar prēriju plašumiem sirdī un kādu mūžam mīlošu meiču pie sāniem.
Lomās: Lauris Subatnieks (Harijs), Ilze Ķuzule (Dženija), Ilona Balode (Bāra meitene), Aldis Siliņš (Jauneklis), Pēteris Gaudiņš (Dakteris un Aklais), Harijs Spanovskis (Gangsteris), Juris Kaukulis un Kaspars Tobis (apkārt klīstošie muzikanti), Gvido Elksnis (Bārmenis)
Režisors – Dž.Dž.Džilindžers
Mūzika – grupa „Dzelzs Vilks”







(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?