Buks ([info]buks) rakstīja,
Protams, vecīt, bet Tu takš pats labi apzinies, ka to īsti nevar uztvert kā pierādījumu, ka kāds kaut ko teicis, jo garām gājis un it kā ko redzējis (kaut žurnālistiem un mazām meitenēm ar to pietiek). Aber vai patiesi bijusi neatkarīga ekspertu komisija, kas veikusi izmeklēšanu, nevis i-netā baumas lasījusi, vo tas šķiet maz ticams.

Starp mums, meitenēm runājot, es nedodu ne 5, ka Muamars toč visu samuhļijis, lai konsolidētu tautu pret ārēju ienaidnieku (triks vecs kā pati pasaule). Taču no otras puses, neesmu īpaši augstās domās par bulgāru u.c. austrumeiropas viesstrādnieku darba tikumiņu. Pie tam arī civilizētākās valstīs gadās, ka kāds tur vietējais hauss pa pjaņiem asins maišeli ne tajā plauktā ielicis, aber kolēģi to izmantojot pārliešanā inficē pacientu (arī mūsu pašu prezidentam gadījies operācijas laikā stafilokoku brūcē ielaist un tad izlikties par nevainīgu jēriņu). Tā kā 50/50 - apsūdzība var būt safabricēta, bet var būt arī, ka patiesi sīčus nejauši inficējusi tieši šī mediķu grupa, neievērojot sterilitāti.

Vienīgais, kas toč muļķības, ka tā būtu turcip/mossad un pārējo žīdumasoņu veikta kaitnieciska operācija - kaitnieciskuma un provokatoru konstatēšana ir urrāpatriotu prerogatīva. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?