Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2006-01-10 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā starp citu atcerējos vienu notikumu atkal iz senās koju dzīves..Toreiz biju aizgājusi noliet asinis 1.reiz mūžā..Tā pēcsajūta man radīja narkotikām līdzīgu atkarību, ko gribas izjust vēl un vēl - neizskaidrojama viegluma sajūta, liekas, ka pati staigātu 10 cm virs zemes..Un miedziņš labi nāca..Tik labi, ka otrā rītā pamostoties patiesi nesapratu, kāpēc istabas biedrenes ir sapūtušās, nerunā ar mani visu dienu...Pret vakaru viena man paziņoja, ka taču vajadzējis vismaz man pašai arī ko teikt, lai situāciju labotu.. Nesapratu, par ko viņa runā.. Tad nu arī tiku pie skaidrojuma - redziet, naktī, kad visas gulējušas, istabā ienācis viens mans labs draugs ar vēl 2iem tik pat smuki studentiski noreibušiem puikām..Nu ciemos, tā teikt..Tā kā istabas durvis nebija aizslēgtas- problēmas ierasties nebija.
Centies mani pamodināt - no sākuma klusu, tad skaļāk, pēc tam arī mani sēdus esot piecēlis un centies atmodināt...Istabas biedrenes nevarējušas vairs izturēt un sākušas klaigāt, beigu beigās izvērties panormāls kašķis..Smieklīgākais ir tas, ka es neko pat nejutu, neatceos un nedzirdēju.. Nākamās reizes pēc asins nodošanas tik spilgti izteikts miegs gan nav bijis..bet toreiz tas bija mazliet fenomenāli:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viestards
2006-01-10 13:00 (saite)
organisms mēģina atražot asinis man domāt. Studenti jau parasti daudz neēd :)
Pamēģini negulēt pāris dienas, droši vien būs līdzīgi ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2006-01-10 13:03 (saite)
Atceros, ka ēstgribas nemaz arī nebija pēc visa tā pasākuma..Tā, ka vienā dienā atbrīvojos no asinīm un nodzīvoju neēdusi..Vispār jau forša meitene biju :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraatnais
2006-01-10 13:12 (saite)
kapēc biji?!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2006-01-10 13:17 (saite)
Nu tāda veida domāšana ir ko vērts - tagad es laikam gan piespiestu sevi paēst, pat ja negribētos..asins nolaišana prasa organismam daudz spēku un nepieciešams par to parūpēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]viestards
2006-01-10 13:29 (saite)
tad jāsaka, ka varēja būt vēl trakāk ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?