Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2010-06-06 21:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visskopā
Šodien zoodārzā vislabākie bija degunlācīši, pāvi un sekretārputns, bet Madim patika fapīrs(c), jo viņam vienmēr patīkot fapīri..,jo kuram gan nepatīk fapīri?! :) Lemūri atkal bija kkur iespundēti, bet mazās, oranžās pandas vietā vēderus kasīja degunlācīši, kas nudien izskatījās pagalam amizanti. Leopardus un viuksus neredzējām, un arī tropu māju nācās caurstaigāt ašā solī, jo tur taču karsts un ir čūskas! Ēzelīši gan bija pagalam draudzīgi un ļāvās pat paglaudīties (aw!)
Mājupbraucot izņēmu savus vinnētos Madaras drinkus (http://www.madaradrinks.lv/), kurus nupat notestējām un izlēmām, ka vislabāk garšo Richard Berry, jo garšo drusku pēc klepus zālēm, a klepus zāles mums garšo! Ķirbinieks man atgādināja bērnībā svētkos taisītos ķirbju salātus ar krustnagliņām, bet Anna Mint bija vissaldākais, tāpēc visnegaršīgākais. Rožu dzēriens izteikti smaržoja pēc rozēm, bet garšoja pēc liepziediem, a tā kopumā nebija slikti, tikai iepakojums vairāk izskatās pēc alko drinkiem, tāpēc drusku maldinoši. Visam galā varu atklāt jauno zoodārza ticējumu: ja lauva ēd zāli, būs lietus. Un būs jau ar, ja winguru nemelš niekus (aaaa! piektdien +31)!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2010-06-06 21:38 (saite)
Arī jūs? :D Tramvajā mēs vēl Lodziņu un Lodi satikām :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2010-06-06 21:40 (saite)
Mēs ar BoRdo, Viku un Svenu. Nupat kā mājās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2010-06-06 21:40 (saite)
hehe :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2010-06-07 10:06 (saite)
Madis līdz pat vieniem naktī nebij redzams datorspēļu sistēmā steam, spēlē battlefield 2 bad company, vai viņam viss ok pēc zoo apmeklējuma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2010-06-07 10:24 (saite)
:D :D
Ir, ir ok! Mēs skatījāmies Firefly (http://en.wikipedia.org/wiki/Firefly_%28TV_series%29)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?