Tā kā par sporta klubu zināšanām pārsvarā neviens ar mani nedalās - jāpamaļ cibas aktuālākais topiks par paiku..
Nu ko, šoreiz par garšvielām: pēdējās nedēļas absolūtā topā ienākusi rukola (jeb rumkola @ Madis - tā kā viņam rumkola garšo, tad šitie zaļumi laikam šķiet pieņemami, tomēr neēdami tik un tā.) Bet man rukola fantastiski garšo kopā ar kukurūzu un vīna etiķi! Gandrīz dievinu tik pat ļoti kā blanšētus spinātus ar parmezāna sieru! (Nom & ņam un visās citās leksikās!) Pēdējo laiku gardākās vakariņas sastāv no rukolas salātiem, aplaistītiem ar olīveļļu un v.etiķi, un kas pats dīvainākais - ar to arī pietiek un vairāk neprasās. Ideāls variants visiem, kas vēlas notievēt, un gurmāniem (man), kuriem visas garšas sen jau apnikušas un meklē ko jaunu garšu buķetē (un piestāv Chardonnay, btw).