mizantropei наплевать ([info]ledene_) rakstīja,
@ 2006-11-28 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: crazy
Mūzika:Deftones - Digital Bath

ashtray heart.
Visas personas, notikumi un fakti ir izdomāti, nekas no turpmāk aprakstītā nav noticis un nenotiks, ja arī pastāv kāda līdzība ar reāli esošām personām vai apstākļiem, tā ir tikai sakritība, un man par to nav nekas zināms. Baloži šodien izskatās baigi stulbi. Točna. Кажется, я снимаюсь в фильме. То есть, то, что я делаю каждый день, видят люди по телевизору. Я подхожу к холодной стенке с отвратительно зелеными обоями и начинаю плакать. Пусть думают, что мне грустно.


tumsa

aizsedz melnos kauliņus

un piparu meiteni

no viņas paliek vien

degošas acis

un sarkanas lūpas

kuras ārstē rētas

tās nenoskūpstot...[Tā ir viena no manām rūgtākajām vēlēšanām.]
Vēl es gribu, lai krīt VISAS maskas šonakt. Tu pieskaries un atstāj. Cik grūti lidot. Varbūt mīlēt? Nē, mīlestība sūkā, tici man, es zinu. Pieskārieni, pieskārieni, pieskārieni, pieskārieni. Man šodien patīk vīrieši un cita veida mūzika. Telefona abonenta sirds, kuram jūs zvanāt ir vai nu izslēgta, vai atrodas ārpus pieskaršanās zonas.

Smaidīgs un dredains, kā vienmēr. Nu viss, tu viņam patīc. Tagad tev viņš būs jāņem uz mājām!
Es viņu gribēju tikai izdrāzt. Nu, vismaz. Viņš jau bijis viskautkur un visuko ir redzējis. Šeit ir vismierīgāk. A tur, citur, ir visādi skinhedi un urlas. Labi, ka šeit nekādu skinhedu nav. Urlas ir, bet nu – kur tad to nav. Arī menti te braukā diezgan reti. Visi pazīstami, viss zināms. A kas to lai zin, kas citur sagaida. Viņš ar tevi vairs nerunās. Un asaras birst viena pēc otras. Nerunās un viss. Pilnas acis asaru. Sapratīs un nenodos.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?