Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2020-03-02 07:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispirms sarežģīti raduraksti, pēc tam joks (iespējams tikai man tas joks liekas smieklīgs).

tātad... abi lielie jau gadus x nodarbojas ar kanoe slalomu. abiem treneri bija pārītis. M trenēja džekiņš, L - džusīte. tas laikam bija trešajā gadā, kad abi pēc 11 gadu "draudzēšanās" apprecējās. L veselu nedēļu domāja novēlējumu, ko teiks, kad viņi ies caur airu vārtiem. viss skaisti. es atdevu viņiem A bēbīšgultiņu, jo viņi sāka plānot savus sīkos. bija knapi pagājis gads kopš kāzām. pēkšņi džekiņš sāka uzvesties dīvaini. nesejā ieradās uz sarunātajām pirmssaceņu tikšanās vietām un tad prom brauca, tā ka riepas kauca. pēc kārtējās dīvainības aizgāju pie S un saku, ka ir kaut kas jocīgs un ka es nezinu vai varam viņam mūsu bērnus uzticēt. S saka: apsēdies. (tā kā dzīvojam netālu viens no otra, S un džekiņš šad un tad dodos kopējos treniņskrējienos.) es apsēžos. Garš stāsts īsi- džusītei esot cits. precēts ar bērniem. opā. mēs centāmies to noslēpt no sīkiem cik ilgi vien varējām. bet nu ko tu tur noslēpsi... vasarā, kad visi posās uz treniņnometni, tad paši abām grupām paziņoja, ka negulēs vienā teltī. Vistrakāk ar šī fakta sagremošanu gāja L. vēl ilgi pēc tam, viņa ik reiz, kad mēs ar S strīdējāmies, sāka raudāt un lūgties, lai mēs nešķiramies. paralēli šim, arī viņas labākās draudzenes ģimene izšķīrās. nabaga bērns galīgi nesaprata kas ir kas.

bet nu viss ir labi. tas ir sen pagājis un norimis. bet seko otrs cēliens. atcerieties, ka džusītes jaunajai mīlai ir bērni? A sāka šogad skolu un kā jūs domājat kas ir viņas klasē? jā! vecākais no līmes bērniem. sākumā A stāstīja, ka meitenei baigi labā dzīve, jo ir divas mammas un divi tēti un ja vieni nevar atnākt pakaļ uz skolu, tad var otri. ( es kožu lūpā un iekšēji šķendējos - tad re kā vajadzēja menedžēt sīko pieskatīšanu!!!!)

tūlīt būs joks

šorīt A rāda pērlīšzvaigzni un jautā vai to varam piekarināt, jo to viņai Klāra uzdāvināja. M, kurš sēž man blakus, iejaucas: kura bija Klāra? tā, kas džusītes meita! A pēkšņi ar daudz enerģījas: viņa nav Klāras mamma!!! (aha! tātad nav vairāk divas mammas un divi tēti). M: jā, jā, es jau saprotu, ka nav mamma... bet tā ir tā? A joprojām dusmīga un neatbild. M: mēģina labot situāciju: džusītes vīra meita? te iejaucos es: viņš nav vīrs, viņi nav precējušies. Lebensabschnittspartner (tulkojums: dzīves posma partneris. jā, vāciešiem ir speciāls vārds civilattiecībām (kā man patīk bis vārds!!!))

tagad beidzot ir joks
M: tad sanāk tā, ka viņa vienkārši pie viņiem čillo?!? tā kā tāds restorāna pastāvīgais viesis (Stammgast) atnāk un neiet prom?

joka epilogs
M ir 15gadīgs. no vienas puses beidzot sāk stiepties un baigi krutais džeks, bet no otras puses tik bērnišķīgs un naivs. es ceru, ka viņš tāds vēl ilgi paliks. bet es no šī brīža brīvo attiecību piekritējus savās domās saukšu par čillojošiem stammgast, kas neiet prom :D :D :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?