Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2015-01-29 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visu Berlīnes laiku biju kā uzlādēta. Kad domāju par to laiku, man šķiet es nedaudz dzirksteļoju.
Man patika pilnīgi viss!

Sākumā divas dienas es biju Lauku ceļotāja stendā. Stāvēju pie ratiem :D tiešām pie ratiem - apkrautiem ar prospektiem, kartēm un zāļu tēju maisiem. smaržoja pēc pļavas vasarā. rati stāvēja uz stūra un ķēra cilvēkus. Es negribēju, lai mani nomaina, nostāvēju abas dienas visu laiku. un visu laiku runājos ar cilvēkiem. stāstīju par Latviju, par laukiem, rādīju bildes bukletos. vairākas sarunas izvērtās garākas un saturīgas. vairāki cilvēki nāca un stāstīja par viņu skaistajiem atvaļinājumiem Latvijā. Viens pavecs onkulis saķēra mani aiz rokas un vilka malā. un tad ausī čukstēja - kā raksta pilsētu "Sigulda"? izrādās lielajā kartē ir ieviesusies drukas kļūda! un neviens to nebija pamanījis.
Interesentus es arī cienāju ar zāļu tējas novārījumu. Pati daudz to tēju dzēru un nejutu nogurumu. varbūt tāpēc, ka tējas maisījumu sauc "svaigums"?
Tās bija divas ļoti piesātinātas dienas.

Aizbraucu mājās uz 2 dienām un tad braucu atpakaļ. Nu jau es zināju kā izstādē aptuveni viss darbojas. zināju arī, ka visvairāk roku trūkst pie desām. pēc kolosālajām dienām lauku ceļotājā ai kā negribējās desas cilāt... tāpēc braucu uz Berlīni gandrīz kā piespiesta. pie ieejas gaidīja vēl viena meitene. satikām darbu dalītāju un viņa jautā - kurai no jums patīk saldējums? es gandrīz iekliedzos. negribēju būt pārāk gābšīga un nepieklājīga, bet izstiepu roku gaisā kā skolā un teicu : man! viņa pasmaidīja un atteica, ka tad būšu pie saldējuma. otra meitene dabūja desas.
Tā nu es 4 dienas notirgoju saldējumu. virpināju bumbas, liku vafelītēs. stāstīju par kazas piena saldējumu. Man bija ideāls novietojums - kad spēlēja Rikši, tad varēju ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt. ar saldumu meitenēm plaukšķinājām un dziedājām līdzi. Bija forši. Tikai vairs nesanāca stāstīt par Latviju.
vienu rītu izdomāju iet uz mesi ar kājām. laika daudz un 5km nav nemaz tik daudz. nogāju ar baigo līkumu, apskatīju mājas, cilvēkus. ap Bundesplatz ir ļoti skaists rajons.

Mesē es sāku domāt par nodarbošanās maiņu. Man patīk runāties ar cilvēkiem. Patīk burzma. Ja citus tā nomāc, tad mani uzlādē. Tā ir mana vide. Bet atkal, kad pēdējās dienās man bija jāstāsta par testēšanu, tad pārņem tāda miera sajūta - tas patiešām ir tas, kas man patīk. analizēt un pierādīt. Varbūt mēģināt meklēt pusslodzi un otru pusslodzi? lai ir no visa kā pa druskai? Nu redzēs. Darba tirgus manā sfērā ir atguvies un atkal ir piedāvājumi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?