Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-07-03 13:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1.
Līna vakar atnāca no pilsētas sacensībām. Nebija ne druskas bēdīga par to, ka neieguva nevienu medaļu (citi no viņas skolas ieguva un viens pat veselas 3). Stāstīja, ka bijis prieks piedalīties, ka iepazinusies ar 3 meitnēm, no kurām divas izskatījušās kā puikas, bet esot meitenes, jo viņa pajautājusi :D
vēl viņa teica, ka tad kad brīvprātīgi pieteikusies 800m skrējienam viņu esot uzmudinājuši un uzurrājuši 4tās klases puikas (oi-oi) un arī bērni no svešām skolām.

2.
uzaicinājums uz otru interviju nākošnedēļ. jāsāk būvēt argumentācija.

3.
nopirku Maksim nagu smirduli, lai atgādinātu, ka nevajag grauzt. pāris reizes pamēģinājām un nu puika nāk pats un lūdz, lai smērēju. laikam nojausma man bija pareiza, ka šajā brīdī tas neradīs viņam pretīgumu pret paša rokām, bet vienkārši strādās kā atgādinātājs.

4.
Anna atkal pamodās pus5 un nepar ko negribēja vairāk gulēt. arī ne tad, kad visi citi aizdevās darbos, skolās, bet mēs palikām. viņa ir tik ļoti enerģētiska, darboties griboša... reizēm tāda sajūta, ka tas bērns tūlīt kā tāds piebriedis pumpurs pušu sprāgs. šonakt sapņoju, ka viņa skrien.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?