Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-17 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Anna un b/d
vakar bija diena Nr10.
2,5h ar pusdienām un pampermaiņu. visu sabojāja tas, ka Klaudija nebija un nebūs visu nedēļu. Denī savukārt neiepazīta un nezinoša. Anna protestēja ļoti izteikti. es izgāju ārā un iekšēji papurpināju, bet nu kā ir tā ir.

šodien pirmā īstā b/d diena ar visu pusdienslaika gulēšanu.
aizgāju divos pakaļ un redzēju mazo pa logu. sēdēja mazajā krēsliņā, ēda launagu un varēja redzēt, ka ir pa īstam tur visā procesā klāt. pēc kāda laika pamanīja, ka es viņu vēroju - ak man dieniņ, kā pārvērtās bērns - kliedziens, izmisums sejā, viss lido pa gaisu, mazā mēģina krampjaini tikt ārā no krēsliņa, lai atteleportētos pie manis. pieskrēju, paņēmu, samīļoju. uzreiz bija arī mieriņš un kā vienmēr, Annis uzreiz sāk visiem aktīvi rādīt "atā", lai visi saprot, ka tagad viņa ies prom un ka nav varianti, ka viņa te varētu vēl palikt :)
Denī pastāsīja drusku kas dienā bijis - esot ilgi uzkavējusies pie ūdenskrāna (nu bet protams!) un laukā viņai nevajagot neviena, tur viņa ejot savās gaitās (tā tas ir), iekšā viņa gan īsti nevarot noorientēties. bet nu gan jau. nākamnedēļ arī Klaudija solās būt atpakaļ.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?