Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-06 12:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
b/d dien Nr 4 un Nr 5

vakar aizgājām, paspēlējāmies, tad es kārtīgi atvadījos no meitas un uz 15 min pazudu no redzesloka. sākumā bijis OK, tad es esot saukta, bet ļāvusies rokās ņemt un mierināt.

šodien sākums tāds pats, sarunājām, ka pazudīšu uz 30 min. bet pēc 20 min caur visām durvīm dzirdēju Annas rūcošo altu un pēc mirkļa audzīte ar Annu atnāca mani atrast. uzreiz bija mieriņš un altu nomainīja čivināšana. "atā, atā" teica Anna audzinātājai, māja ar roku un nepārprotami gribēja iet mājās. tā arī darījām.

pirmdien baznīcas svētki un brīvs, skolā arī otrdien brīvs, tāpēc Maksis un Līna beidzot nāks mums līdz. pēc tam taisīsim ģimenes bilžu kolāžu, ko grupiņā pie sienas var likt - tas būs mūsu iepazīšanās plakāts. šodien atcerējos, ka Maksim savulaik uztaisīju minialbumu ar mūsu bildēm un tas viņam ilgi palīdzēja pārvarēt ilgas pēc mājām. pēcāk pārgāja uz mīļzvēriņu. Annai arī nav mīļzvēriņa, tad nu būs arī albūms. vispār Līna ir vienīgā, kura pati no sākuma savāca kādu mazu mīkstu rotaļlietu un to visur līdzi staipīja. tagad viņai jau sen vairs nevajag, bet Maksis joprojām savu lāci līdzi ņem kaut kur braucot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?