Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-06-04 08:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pārmaiņas pēc jāuzraksta arī par lielajiem.

* Maksis pirms laika uzdizainēja pirmo T-kreklu kolekciju :) šobrīd kolekcija tiek intensīvi valkāta un "reprezentēta". dēls man pat deva norādījumus kā tos mazāgt :D
* vakar ar Anni sēžu smilškastē piemājas spēļu laukumā. atnāk kāds vīrietis ar savu tikai zeķubiksēs tērpto(tā ir kaut kāda šejieniešu mode, ko es nenormāli ciest nevaru) dēlu, kurš ir tik pat garš cik Anna. arī sāk spēlēties. tētis saka: "padomā ar galvu, uzbūvē kaut ko konstruktīvu!" smaidu ūsās. te pieskrien Maksis un saka "čau, Franc!" pārsteigumā mirkšķinu un jautāju kā viņi viens otru pazīst. te arī esot iepazinušies. pa to laiku tētis atdzīvojies un man saka: "ak jūs esat tā mamma, kas latviski runā!" vēl pārsteigtāk atjautāju kā viņš to zin. atbilde ir loģiska - Maksis izstāstījis. man vienmēr ir bijusi ziņkāre, ko mani bērni svešiem cilvēkiem stāsta, jo man sveši bērni mēdz stāstīt neiedomājamas lietas. nu jā. bet man neviens neko nepastāstīja un tā nu es paliku nezinot.
* Līna beidzot sāk atvērties. pagājušajā nedēļas nogalē ar omu (ļoti dusmīgs ņurdiens) nokārtoja jūras zirdziņa pārbaudījumus. tagad sāk iepazīties ar svešiem bērniem vienkārši tāpat. Maksim nekad ar to nav bijušas problēmas, bet Līna vēl joprojām turējās man svārkos. it kā svešajiem bērniem kabatā būtu duncītis, ko viņi iedurs tikko viņa pajautās: "kā Tevi sauc? spēlējamies kopā?"
* Līna ir aizdomājusies līdz glītumam. jautā vai man patīk viņas sejiņa. piedomā kā ģērbjas (iespējams es vainīga, jo savulaik neļāvu vilkt raibu ar raibu) un pieprasa izdomāt jaunas frizūras.
* klases skrējienā Līna no meitenēm bija tā, kura pirmā noskrēja 4 apļus.
* Maksis vēl pirms brīvdienām bija iesaistīts incidentā skolā, kura laikā cieta durvis (ak, šīs nolādētās balkona durvis). durvis lielas un smagas, bet izceltas no eņģēm, ka nevar vairs salikt kopā. incidentā piedalījās 5-6 puikas, bet Maksis ļoti pārdzīvoja, ka mums būs jāmaksā rēķins. todien man kaut kā viss īzī likās. teicu, ka nekas. bērns nevarēja to saprast, viņam laikam būtu bijis vieglāk, ja es būtu rājusies. mēģināju paskaidrot, ka sliktākajā gadījumā viņš paliks bez ZSV dāvanas, bet ka tiešām nekas. par visām mācībām kaut ka ir jāsamaksā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?