Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2014-05-13 23:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
* atlūguma papīri tika šodien piesūtīti epastā
* veloveicis mani uzmeta. ričāgs atdots citam. man jāgaida nedēļa kāmēr atvedīs citu. es sāku šaubīties vai man vajag to ričāgu vai citu, vai tajā veicī vai citā. vai arī vispār man neko nevajag. visi stulbi.
* Annai nav t, bet viņa mokās. ir sagurusi, činkstīga, nemitīgi grib pienu, lai gan ļoti labi paēd brokastis, pusdienas un arī vakariņas. vai tā ir tuvības meklēšana, pēdējais posms pirms "atdalīšanās", zobi vai kas cits?
* šodien neesmu izgājusi no mājas un jūtos nožēlojami. par spīti tam, ka vakar MĶ teica, ka es izskatos arvien labāk. varbūt tāpēc, ka es vairāk nenašķējos. bet toties tas ir vienīgais par ko es spēju domāt - kur dabūt kādu šokolādīti?! virtuvē stāv cepumu un čipšu paka, bet es neesmu tos atvērusi. ārprāts kā es gribu cukuru!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2014-05-14 00:31 (saite)
1* - nesaprotu tomēr šo - tu tak esi mutterschaftsurlaubā - tevi nevar atlaist un būtu muļķīgi pašam prom iet šajā laikā... :/
2* - komschon - tev tak bija personīgi pasūtīts velo, kas jāsagatavo - KĀ to var nopārdot citiem??? kārtējais osīs tirgus gājiens, vai - man errors - nevaru iedomāties pat kā ta var notikt :( (jau iepriekš, kad rakstīji par veikala tirgoņiem, kas "ignoranti", brīnijos - bet nu šis ir zem jebkuras jostasvietas :(
3* - pilnmēness - mazums varbūt tikai tapēc tāds šobrīd... bet ja ilgāk un kopumā - "pēdējais posms pirms "atdalīšanās"" - man šķiet, ka kaut kā baigi ātri tas... dabīgi jau viņi velāk "nolec"
*4 - zin' - nemaz nelasīšu penteri - pirmais teikums jau gana... sargi sevi, palolo, p[alutini... pārak nogruzī, pārāk "allekoenner" esi... vajag atslābt un pabaudīt

Izturību mīļā ld - palutini sevi tak beidzot, ta no sirds :*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-05-14 09:14 (saite)
1 - neesmu vairs. Annai palika 1 gads un BKA līdz ar to ir beidzies. būtībā man veicās, ka darba devējs jau laicīgi informēja par saviem plāniem. parasti jau nostāda fakta priekšā.
2 - nezinu vai taisnība, bet man teica, ka tas ritens esot bijis pasūtīts un izlikts zālē, jo tajā dienā pircējs nācis pakaļ. darbinieks, kurš ar mani runāja, neesot to zinājis. bet to visu man stāstīja svilpe un man liekas, ka ir drusku savādāk. bet nu lai.
3 - bet kāpēc tieši šis pilnmēness? parasti viņa ir ļoti mierīga un smaidīga. tagad kaut kāda mocekle.
4 - viss ir kārtībā, es tikai drusku esmu ieciklējusies uz trūkstošo ienākumu avotu. un vēl tas lietus un činkstīgs bērns.. bet viss ir ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2014-05-14 08:05 (saite)
būtu labāk izgājusi gan

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ld
2014-05-14 09:10 (saite)
vai ne?

mums bija tik smuks dienas ritms, bet kopš Anna neguļ savos laikos un vislaik mocas un ārā ik pa laikam līst, pastaigu laiks un izjūta man pazudusi. bet nu jāsasparojas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?