Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2011-11-17 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Ārlietu ministra Edgara Rinkēviča apsveikums Latvijas diplomātiem un visiem tautiešiem ārzemēs


Sveicu visus mūsu valsts Latvijas 93. dzimšanas dienā!

Šajos svētkos es vēlos īpaši sveikt visus Latvijas diplomātiskā un konsulārā dienesta darbiniekus, kuri gan vēstniecībās, gan Rīgā smagi strādā Latvijas labā. Es augsti vērtēju jūsu ieguldījumu mūsu valsts interešu sardzē un pārstāvībā ārvalstīs. Vienlaikus paldies arī jūsu ģimenēm par pašaizliedzību un atbalstu šajā darbā.

Tāpat es vēlos sveikt visus tos, kas atrodas ārpus Latvijas – gan tos, kas ir devušies darba gaitās, gan tos, kas citu apstākļu dēļ dzīvo ārpus mūsu valsts robežām. Lai kur jūs būtu, jūs vienmēr būsiet mūsu valsts piederīgie. Mēs par jums vienmēr atcerēsimies un rūpēsimies.

Ikdienā mēs bieži aizmirstam kādu pašsaprotamu, bet vienlaikus ļoti svarīgu domu: - brīva un pašu pārvaldīta valsts ir vērtība un privilēģija. Tādas nav daudzām pasaules tautām. Mums valstiskums nav vienkārši uzdāvināts, bet ir izcīnīts ar tautas asinīm un gara spēku. Šī ir vērtība un privilēģija, kas atstāta mantojumā, un mūsu visu pienākums ir to sargāt un kopt nākamām paaudzēm.

Lai kur mēs būtu 18.novembra vakarā, es visus aicinu vienoties kopīgā Latvijas valsts himnas dziedāšanā. Vārdos - Dievs, svētī Latviju! – ir gan spēks, gan cerība, gan ticība mūsu valsts un tās cilvēku nākotnei.

Priecīgus svētkus!"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?