Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
@ 2011-06-10 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ilse Kahrklis ar gjimeni plahno aisceljot us dsimto zemi. ik pa divi deeni prasa wetteronline kahds ta buhs laiks. sem saulihtehm un mahkonihscheem für Wettertrend Region Liepaja nenogurstoschi tahlajiem celjiniekeem teek piedahvahts aisbraukt arih lihds Rihgai:
"Going to visit Riga? Stay in elegant hotel with splendid view over Old Riga! Book here - www.neiburgs.com"

dahrgais laulahtais draugs savukahrt atradis beidsot mahjaslapu ar visiem skrehjeeniem Latvijah un mehgjina dahrgo laulahto draudseni (tas ira mani) peerunaht braukt us Ogri un skreet apkahrt silajeem kalneem. atsihschos, ka bildes pateeschahm usrunah.

vairahk nekahdu celjojuma drahmu nav. pases atradahm. pehdehjo tikai pusi stundas vajadsehja mekleht.

aber eeksch to Leipzig vakar, schodeen un vehl visu nedehljas nogali eet veens traks gohtu jandahlinjsch valjah - pilla pilsehta ar visahdeem ehrmeem. visvairahk man schodeen patika tah gohtene, kas savu melno princeschkleitu nesa rokah un dabei vehl dailji kliboja un tas apmehram 50 gadus vecais vihreets ar skuhto, puhderehto galvu, 20cm augsteem platformu garajiem schnjorzahbakeem un smalko, melno balerihnu tilla kleitinju mugurahi. Ilse gan pakautrehjahs israhdiht sajuhsmu un visus bildeht ar savu telefonu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?