|
March 31st, 2014
Comments:
| From: | mako |
Date: | March 31st, 2014 - 04:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Bērzu sulās - rozīnes krustnagliņas rupjmaizes garoziņas upeņu zariņi Visdažādākajās kombinācijās. Kā pašai labāk garšo.
Cukuru gan nevajag, ja tikai vīnu negribi izraudzēt.
| From: | sirdna |
Date: | March 31st, 2014 - 04:17 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Citrona šķēli var.
| From: | mako |
Date: | March 31st, 2014 - 04:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Citronu labāk, kad lej glāzē, svaigu. Pudelē paliks glums.
o, iedvesmojoši. Un kas, ja es iebēršu cukuru? uzsprāgs?
| From: | sirdna |
Date: | March 31st, 2014 - 04:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kā iesaiņosi.
Eksperti laukos salej iekš plastmasas 1,5 litru pudelēm un pieliek pikucīti rauga. Cik saprotu, pudeles nesprāgst, tomēr ir cietas kā akmens un, skrūvējot vaļā, puto niknāk par jebkuru šampanieti.
ja raugu tad ne maizes - vīna raugu ;)
| From: | mako |
Date: | March 31st, 2014 - 04:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Būs brāga. Alkohols.
lai būtu brāga vajag raugu, bet ja sulas vairs nav svaigas, tad tur piena baktērijas jau dara savu - tobiš skābē - diez vai raugs būs ņiprāks tajā baktēriju pulciņā - starp citu zariņus (upeņu) un rozīnītes tieši ar cerību ieviest raugu tajā sulā arī liek, bet mūsdienās rozīnes tā apstrādā, ka es jau teiktu, ka cerības vājas - vienīgi kādu slotu upeņzaru :) |
|
|
Sviesta Ciba |