lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2009-12-09 00:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesena bankovska ziņa twitter`ī  rosināja aizdomāties, kāpēc krīzes apstākļos tūkstošiem tautiešu balso par koriem, dziedošām ģimenēm un Latvijas princesēm, telekompānijām tādējādi nodrošinot milzīgu peļņu, nevis savu naudu tērē portālā ziedot.lv , kur tik daudz slimu, nevarīgu cilvēku, kuriem vajadzīga palīdzība. līdz atbildei netiku - šī viņu rīcība ir absolūti neloģiska un pretrunā elementāriem taisnīguma principiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]superdudinja
2009-12-09 11:16 (saite)
bet tad jau var arī jautāt, kapēc cilveks iztērē 2ls cigaretēm, kas bojā viņa veselību, neka labāk noziedo to, kāda veselības uzlabošanai. Vai nopirktā biļete uz teātri ir tikai īslaicīga bauda. Dažiem teātris ir tas, kas viņus izklaidē, dažiem pietiek ar TV šovu. Tapat kā kāds maksā, lai redzētu laba režisora darbu vai kāda akrtiera spēli, tapat daži maksā, lai redzētu savu mīluli (piemēram, kori) vel arī nākamajā nedēļā - lai neizbalso, lai būtu prieciņš.

Bet es arī nekad neesmu sapratuis tos fanātus, kas balso, balso, balso. bet nevar noliegt, ja nebalsotu, šovi nebūtu, un tie tomēr ir labaki nekā krievu lētie seriāli.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?