lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-08-19 23:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es apsolu izdarīt visu, lai iespējami ātrāk atstātu mājas un uz visiem laikiem aizmirstu par kašķiem, saasinātām, neapvaldītām emocijām. Es mīlu savus vecākus, bet man riebjas viņi kā personības. Ugunīga temperamenta izpausmes, neirotiska attieksme pret dzīvi un vēlme par katru cenu otram ieriebt un atriebties nav domāta man. Vienmēr esmu izjutusi diskomfortu vidē, kuru viņi veidojuši. Salīdzinot ar viņiem esmu tāda visai blāva un par to, godīgi sakot, priecājos, jo es negribētu kliegt, apgalvojot, ka taisnība ir tikai man. Viņi ir tādi neelastīgi, bezierunu cilvēki, ar kuriem man ir maz kopīga.
Ir grūti balansēt starp diviem izvirdumiem, cenšoties saglabāt sev tik svarīgo mieru un harmoniju. Dažkārt prātoju, kā būtu, ja pēc diviem mēnešiem atstātu mājas, bet tas šķiet neiespējami.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mis_nezinu
2008-08-20 11:26 (saite)
lai cik banāli tas skanētu... es zinu kā tas ir.. tieši tādēļ es aizgāju mācīties uz Rīgu... tagad kašķus izjūtu tikai brīvdienās...

(Atbildēt uz šo)


[info]remorse
2008-08-20 18:48 (saite)
es aigāju pagajušgad.
pēc mammas izšpļautās frāzes,ka viņi strīdās manisdēļ.
un zin.dzīve nemaz nav vieglāka,jo tada ir cilvēka daba.
būt nelaimīgam.nav būtiski kādēļ.

(Atbildēt uz šo)


[info]pm
2008-08-21 10:40 (saite)
To varētu precīzi attiecināt uz manu māti. Interesanti, ka šādi ieraksti parādās manām acīm tieši tad, kad jau divas dienas bail, atnākot mājās, ieraudzīt manu māti ar sķērēm pie dažiem manā dzīvē visvērtīgākajiem priekšmetiem (te es domāju ģitāras, ko viņa ienīst ar neredzētu degsmi), tikai tāpēc, ka es esmu "slaists un deģenerāts", vienalga, ka es strādāju 14h no vietas, lai, šai vasarai beidzoties, nopirktu to, kas MAN ir svarīgs, nevis grimtu "nopietnās pārdomās" par naudas vietu dzīve utt. blablabla. Pieņemu, ka kaut kādā ziņā noteikti saproti, kā tas ir...:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?