Vernera izjūtu arhīvs. ([info]verners) rakstīja,
Atļaušos nepiekrist tam, ka sievietes augums ir DAUDZ skaistāks par vīrieša ķermeni. Protams nevēlos noniecināt Jūsu maigumu, vijīgo daili un grāciju, sievietes dabisko, neatvairāko skaistumu, bet tomēr nevajag uzreiz izmest tādu frāzi, ka vīrieši ir neglīteņi un nemaz sevi nekopj. Nevajag aizrauties ar vispārinājumiem, lai gan atzīsim, ka mūsdienu Latvijas vecākajai paaudzei ir tāds aprobežots viedoklis, ka vīriešiem nav jāaizraujas ar sevis kopšanu.

Neaizmirsīsim, ka sievietes jau pašas sevi moka un cenšas izpatikt vīriešu gaumei, skaistuma definīcijai. Lai gan jāatzīst, ka tieši to skaistā izpratni mēdz izkropļot vai izveidot, propagandēt un uzspiest masu mēdiji vai kāda konkrēta grupa, kuras viedoklī protams aprobežotās masas ieklausās.

Skaists ir viss samērā dabiskais, nesamākslotais un tas, kas mums jau ir gēnos, instinktos jau no pirmatnes. Ja nemaldos, to sauc par relišeriem. Par to lieliski ir aprakstīts J.Zālīša grāmatā. Tā izskaidro ļoti daudzas lietas un arī novirzes no dabiskā. Tiešām ieteicama literatūra.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?