lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-02-28 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:dzejnieka dziesma

Nevienam nekad manis nav žēl. Nu, tā pa īstam. Es, protams, saprotu, ka pati radu savas problēmas, ka tās nevienu neinteresē to mazsvarīguma dēļ, bet kāds taču varētu mani pieklājības pēc pamīļot, pabužināt un pažēlot. Es zinu, ka tiem tūkstošiem, kas kaut kur mirst no AIDS un mokās ar badu, klājas daudz, daudz sliktāk, bet man arī ir slikti! Esmu lupata, esmu nederīga, es pat zpd nespēju uzrakstīt .. kas būs tālāk?
Bļe, man ir divpadsmit stundas, lai iesāktu un pabeigtu. 12 stundas. Ja es spēšu piespiest sevi, ja es uzrakstīšu un nodošu laikā, es cienīšu sevi visu atlikušo mūžu, atmetīšu smēķēšanu, man būs ģeniāli bērni, pasaulē norims kari un nākampiektdien es smelšu jūru tukšu, svinēšu līdz klinķim, un nekautrēšos uzvesties kā nemācīts, primitīvs ļautiņš.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lauska
2008-02-28 22:05 (saite)
Mik, Tu tikko izklāstīji pieeju, kas der Tev. Man tas neder - es neprotu "klausīties un runāt" pareizās lietas, es neprotu ar visiem visu sarunāt un visur izlīst cauri. Un vispār .. sāksim jau ar to vien, ka Tu, Mik, esi vīrietis un Tev, Mik, kā vīrietim izglītība nav tik svarīga kā galva uz pleciem. Tu, ja nu galīgi, galīgi neveicas, vienmēr vari aiziet strādāt uz kādu stroiku, kurā maksā pietiekami, lai nopirktu gan skaistu sievieti, gan jaunu mašīnu. Ai, ko tur vispār runāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aucumins
2008-02-28 22:17 (saite)
oi oi oi, tev kā smukai un gudrai meitenei, neko vairāk nevajag kā nokrāsot blondus matus, savaldzināt vietējo porche īpašnieku, un baudīt pārticīgu dzīvi, un ar draudzenēm doties iknedēļas shopingā un skaistumsalonā! Savaldzināt tev kādu mužiku, būtu vieglāk nekā man stroikā radiātorus lauzt.

Un kāda pieeja tad tev der? Mocīt sevi? Izvirzīt sev nereālus, nevajadzīgus mērķus? Sodīt sevi par to ko tev nevajadzētu darīt? nebaudīt jaunību? Cerēt ar AVG izglītību uz labāku nākotni? durstīt adatu rokā? Rīt nodosi ZPD, pēc tam tusēsies. Pienāks nākošais darbiņš, kurā tu uzkrausi sev virsū vairāk nekā vajag. A ko Tad? ehh... Cik maz man vajag lai es būtu laimīgs, novēlu tev to pašu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-28 22:30 (saite)
Es gribu pati, pati un vēlreiz pati. Man nevajag bagātu mužiku, kas sedz manus izdevumus. Es negribu būt bagāta vīrieša mājsaimniece, kur nu vēl blondīne :) , kurai jāpacieš viss - sākot ar mīļākajām, beidzot ar skopumu - tikai tāpēc, ka man, redziet, nav izglītības un nav iespēju normāli dzīvot vienai vai, nedod Dievs, ar mazgadīgiem bērniem pie rokas :) Kaut kā tā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lauska
2008-02-28 22:32 (saite)
Un vispār es negribētu, lai man laimei pietiktu ar iknedēļas šopingu un skaistumsalonu. Ar naudu laimei nepietiek :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sieviete_tanks
2008-02-28 22:34 (saite)
Un ko Tev vajag laimei?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]aucumins
2008-02-28 22:39 (saite)
Pate, pate, pate, nekad nevarēsi, piedod. Mums visiem pret kaut ko ir jāatsperas un jāatbalstās. Zinu, naudā vispār laimes nav, tikai bēdas. Bet tas tāds steriotipains pieņēmums par katras sievietes kvēlāko sapni, būt par seksīgu mājsaimnieci! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?