lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-02-28 21:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:dzejnieka dziesma

Nevienam nekad manis nav žēl. Nu, tā pa īstam. Es, protams, saprotu, ka pati radu savas problēmas, ka tās nevienu neinteresē to mazsvarīguma dēļ, bet kāds taču varētu mani pieklājības pēc pamīļot, pabužināt un pažēlot. Es zinu, ka tiem tūkstošiem, kas kaut kur mirst no AIDS un mokās ar badu, klājas daudz, daudz sliktāk, bet man arī ir slikti! Esmu lupata, esmu nederīga, es pat zpd nespēju uzrakstīt .. kas būs tālāk?
Bļe, man ir divpadsmit stundas, lai iesāktu un pabeigtu. 12 stundas. Ja es spēšu piespiest sevi, ja es uzrakstīšu un nodošu laikā, es cienīšu sevi visu atlikušo mūžu, atmetīšu smēķēšanu, man būs ģeniāli bērni, pasaulē norims kari un nākampiektdien es smelšu jūru tukšu, svinēšu līdz klinķim, un nekautrēšos uzvesties kā nemācīts, primitīvs ļautiņš.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aucumins
2008-02-28 21:57 (saite)
Tevis žēl? Pie velna, par ko? Tev vieglāk paliks? nu nafig žēloties? Ne nu ir forši ja kāds tevi pažēlo, bet nejau par ZPD, kuru tu pati kaut kādu stulbu iemeslu dēļ nevari pabeigt, Viss!!! vienkārši pieliec punktu viņam un nodod. Sliktāk taču nebūs? sitīs kāds? es domāju ka nē. nesekmība? beidz smīdināt.

Teiksim ja tu būtu slima, ar temperatūru, es nudien varētu tev atnest siltu kakao gultā, paķert sinepju plāksterus, iedot buču uz vaiga un pateikt lai veseļojies ātrāk, jo mums tevi vajag, bet citādi. naha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-28 22:06 (saite)
Mik, Tu man tikko uzlaboji omu ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?