lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-02-24 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:john lennon -imagine

Izrādās - esmu uzaugusi siltumnīcā, kurā valda sevišķi maigs klimats. Man, goda vārds, nebija ne jausmas, ka ir arī tādi cilvēki uz pasaules. Es nezināju, ka tā dzīvot var!
Saskāros šonakt ar cilvēkiem, nē, ar lopiņiem, kuriem elementāra cieņa pret līdzcilvēkiem ir sveša, par pieklājības normām nemaz nerunājot. Sekli, aprobežoti tipi, kuri neredz tālāk par savu, es atvainojos, krāniņu. Sabiedrībai nederīgi deģenerāti. Vīrišķi, kuru attīstībā kaut kas samisējies un viņi savā domāšanā nav tikuši tālāk par puņķainiem trīspadsmitgadniekiem. Atmarozkas, kuriem nav ienācis prātā, ka varbūt vajadzētu mainīties, progresēt, izvirzīt jaunas prioritātes, nevis visu mūžu deldēt apmales, braukājot apkārt ar dēli un mētājot no sevis hvz` ko. Lai gan, ko tur brīnīties? Ja divdesmit divus gadus vecs cilvēks pilnā nopietnībā stāsta, ka šobrīd raksta zpd, tad tas, es ceru, komentārus neprasa. Nezinu, CIK lielam idiotam jābūt, lai tādā vecumā joprojām dzīvotu bez diploma par vidējo izglītību. Varu justies laimīga, ka man nav jādzīvo tādu cilvēku vidū. Es tur biju, mani tur, maigi sakot, šokēja, es no turienes aizgāju. Bet viņiem, nabaga puikām un meitenēm, jācenšas sadzīvot ar savu garīgo atpalicību, mūžīgi dzīvojot maldos. Man nudien, nudien viņu visu žēl.
Katrā ziņā tā bija vērtīga pieredze un tagad, kad man ir ar ko salīdzināt, es redzu, cik brīnišķīgi cilvēki ir man apkārt, un par savām intelektuālajām spējām arī vairs nešaubos. Varu būt laimīga, ka vīrieši, ar kuriem kontaktējos, joprojām prot atvērt durvis un palaist sievieti pa priekšu, un par piemērotāko pretinieku cīņai neuzskata sievieti. Varu būt laimīga, ka ap mani ir vīrieši, nevis nezināmas izcelsmes bezsmadzeņu radījumi. Varu būt laimīga, ka nedz es, nedz kāda no manām draudzenēm un pat tuvākajām paziņām, nav blonda dura, kura pat neapzinās, ka ir tikai drāžamais objekts, kuru noliek visi, kam nav slinkums. Jā, es varu būt laimīga un man ir visas tiesības tādai būt. Un es esmu arī.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]es_un_naglas
2008-02-25 02:27 (saite)
jā.

(Atbildēt uz šo)


[info]aucumins
2008-02-25 08:42 (saite)
Redzu ka tiki pie dēļu ripinātājiem! :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-25 18:31 (saite)
Ne tikai tiku - es aizrijos ar dēļu ripinātājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

tad jau Tev vajadzētu saprast šito:
[info]jauna_dzive
2008-02-25 10:33 (saite)
Vienam tēvam trīs dēli, divi gudri, bet trešais, laimīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: tad jau Tev vajadzētu saprast šito:
[info]lauska
2008-02-25 18:37 (saite)
Tavuprāt, esmu trešais tēva dēls? ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: tad jau Tev vajadzētu saprast šito:
[info]jauna_dzive
2008-02-25 18:55 (saite)
nē, lol, es tikai vēlējos norādīt to, ar ko pats esmu sadūries - ja es būtu stulbāks, es būtu daudz laimīgāks.

Tie cilvēki ir laimīgāki nekā es un Tu, iespējams, jebkad būsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: tad jau Tev vajadzētu saprast šito:
[info]lauska
2008-02-25 23:20 (saite)
Bet tas, vai vērtīgāk neapzināties savu stulbumu, aprobežotību un dzīvot mierā un laimē vai apzināties savu niecīgumu un to, ka starp sasniegtiem griestiem un apziņu, ka tie par zemiem, liekama vienādības zīme, ir diskutējams jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indeed_girl
2008-02-25 15:39 (saite)
Arī es esmu savā ziņā laimīga par to pašu. It sevišķi, ka man nav blondas bezsmadzeņu draudzense. Ar viņu jau nav iespējams ne par ko parunāt. Ar viņu nav iespējams NEKAS.
Prieks, ka esi laimīga par to, kas Tev ir apkārt- par to gaišo pusi!

(Atbildēt uz šo)


[info]kakjux
2008-02-27 07:49 (saite)
nunu ;) es reiz mācījos vakarskolā. nunu, par cilvēka inteliģenci, lūdzu nespried pēc diploma. dzīvē visādi gadās ;) & arī tie, kuri varbūt nebija paši inteliģentākie, tie bija džentlmeniski, laida mūs pa priekšu, visu staipīja mūsu vietā, dāvināja mums visām puķes uz sieviešdienu, palīdzēja, kur vien varēja.. centās. mācījās arī.. mājās, stundām mācījās. centās. par spīti tam, ka 22 sen aiz muguras. nemet visus pār vienu kārti ;) & es arī nejūtos blonda dura, ja esmu beigusi vakarskolu & zpd savu mūžu neesmu rakstījusi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?