lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-02-23 15:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Taisnību sakot, es apskaužu divpadsmitos jau tāpēc vien, ka uz doto brīdi nevienu no viņiem vairs nevar ar slaidu loku izlidināt pa durvīm. Protams - tādu iespēju nevar izslēgt, taču nedomāju, ka kāds, kuram izdevies šajā skolā izdzīvot tik ilgi, ir tik dumjš, lai pēdīgajā brīdī pārbaudītu G. k-dzes pacietību, rupji pārkāpjot iekšējās kārtības noteikumus.
Velns, cik viņiem labi. Nekāda stresa, tikai eksāmeni, kuri sastādīti tā, lai arī, teiksim, Ludzas skolēni spētu šamos nokārtot. Ir tik ļoti līdz kaklam atsēdēšana fizikā, ķīmijā, matemātikā, diemžēl arī vēsturē un angļu valodā, kuras pie mums ir diezgan zemā līmenī, ka es vairs nezinu, kur likties. Es būšu laimīgākais cilvēks pasaulē, kad man pasniegs diplomu par divpadsmit gadus ilguša dzīves posma noslēgšanos. Vēl gads un trīs mēneši. Vēl vesels gads un trīs mēneši.

upd: nav gan viņiem tik labi, viņiem taču jāmokās un jāizdomā, ko studēt. hā, tagad man mierīgāks prāts :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2008-02-23 15:32 (saite)
Mums ģimnāzijā martā vienu džeku reiz izmeta. Spiediens no Franču liceja, ka šis viņu pasākumā piedzēries būtu, itkā viņš vienīgais. Skumji, bet fakts :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lauska
2008-02-23 15:34 (saite)
Absurdi. Lūk, ja viņš būtu piedzēries Jūsu pašu pasākumā, bet te .. tas taču ir viņa brīvais laiks, kuru viņš teorētiski drīkstētu pavadīt pēc saviem ieskatiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2008-02-23 15:59 (saite)
Tas bija kopīgais pasākums ar Franču liceju viņu telpās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?