lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2007-12-15 15:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar fiziku ir dirsā, bet tik un tā vakar bija brīnišķīga diena.
Pasākums biedrības namā - smalks un akadēmiskā stilā ieturēts. Daudz gudru runu un atziņu par Z. Mauriņas k-dzi, kurai šodien, starp citu, būtu apritējuši 110 gadi. Iepriecināja Rivžas k-dze, kuras uzruna pasākuma dalībniekiem izcēlās ar īpašu stulbumu. Tas, protams, ir lieliski, ka izglītības un zinātnes ministre cenšas improvizēt un būt radoša, bet domāju, ka cilvēkam, kura ieņemamais amats ir pietiekami augsts, lai nāktos piedomāt pie tā, kāds iespaids radīsies apkārtējos, nevajadzētu aizrauties, improvizējot par tematu, par kuru, cik pēc t.s. uzrunas nopratu, viņa ne velna nezin.
Dombrovska k-gs, monotonā balsī lasot runu, kuru visdrīzāk nebija rakstījis viņš pats, šajā pasākumā tomēr iekļāvās vairāk nekā Rivžas k-dze, kura, atļāvās skaļi un uzjautrināti izmest repliku "Viņi vēl brauc", kad pasākuma vadītāja paziņoja, ka Grobiņas pārstāvji uz apbalvošanu nav ieradušies.
Labākā daļa, protams, sekoja pēc pasākuma, kad mēs, nabaga cilvēki, kas nekustīgi sēdējuši no plkst. 10:30 līdz ~14:00, beidzot dabūjām ēst. Pasākuma dalībnieki gluži vai iebruka telpā, kur izvietoti uzkodu galdi. Mēs, kā elitāras skolas pārstāvji, protams, palikām visilgāk un rijām visvairāk, pārspējot gan visādu Rēzekņu, Ludzu, gan citu čuhņu pārstāvjus. Lūk :)
Pēcāk kā 13 gadīgas cacas izvandījāmies pa Rīgas parkiem un sabildējāmies. Secināju, ka dzīve nebūtu skaista bez Daces pārmetošā skatiena, Maritas bļaustīšanās un Annijas rupjībām. Tā padomājot, tad viņas ir vienīgie āvģ cilvēki, ar kuriem gribētos nezaudēt kontaktu arī pēc vidusskolas beigšanas. Tad nu sabildējāmies, Annijai radās Z-svētku sajūta un viņa aizgāja uz Gauju dzert alu, Marita aizbrauca uz kojām, mēs ar Daci aizdevāmies līdz Andai, lai uztaisītu dāvanu Mikiņam. Jābrauc šodien pie viņa ballēties.
Vakarā man bija deits, kura laikā secināju, ka uz pasaules ir arī ļoti, ļoti jauki vīrieši, kuri atrodas viena zvana attālumā. Lūk, tikai ir problēma - mani pievelk sliktie puiši un viņš nav nekāds sliktais puisis. Bet katrā ziņā - mums gāja interesanti.
Ak, jā, un vakar man zvanīja mana leišu druška, cenšoties panākt, lai es desmit minūšu laikā no Vecrīgas tieku līdz lidostai Rīga. Sviests kaut kāds. Es saprotu - ja Tu zini, ka vakarā brauksi uz Latviju, uz Rīgu, lai sagaidītu lidostā tanti un zini, ka Rīgā Tev ir draugi, Tu paziņo iepriekš, palūdz, lai tie, kurus gribi satikt, atbrauc kaut vai līdz lidostai. Bet nē. Viņa, redziet, ir pieradusi, ka, lai aizstaigātu no viena Mažeiķu gala līdz otram, ir nepieciešamas bezmazvai piecas minūtes, tāpēc domā, ka es no Vecrīgas līdz lidostai ar sabiedrisko varu tikt desmit minūšu laikā. Absurds!
 Tas man vakar sabojāja omu, taču man uzsauca saldējumu un saldējums man vienmēr uzlabo garastāvokli.
Tādas, lūk, lietas.
Vēl viens iemesls, kāpēc jūtos labi - es beidzot esmu gulējusi 12 stundas no vietas. Man vairs nenāk miegs, vai nav burvīgi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annija_
2007-12-15 20:01 (saite)
es nemaz neesmu tik rupja. :D
bet jā. diena bija bezgal' skaista. :*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lauska
2007-12-16 15:06 (saite)
drusciņ, biščiņ esi ;P*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lullibi
2007-12-19 20:11 (saite)
es tā nodomāju, ka tu varbūt varētu uzrakstīt mazu rakstiņu par šo un citiem pasākumiem saistībā ar z.m., kas šajā gadā notikuši ar jūsu, 11.5, klasi? to es te tagad saku kā skolas lit-žurn. redkolēģijas sastāvā esoša figūra, jo mums redz jāatskaitās par visiem kulturāli literāriem pasākumiem, bet mēs neviens neesam īsti ar to saistīts, un , cik zināms, tad tu esi cilvēks ar žurnālistisku talantu, tad, iespējams, esi spējīga uzrakstīt kko sakarīgu arī par pliekanu pasākumu :) tas ir lūgums, protams. ko tu par to saki? vai ir tāda iespēja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lauska
2007-12-21 00:41 (saite)
Visupirms pateikšos par glaimiem :)
Pēc tam sacīšu, ka iespēja ir, ja vien man atgādinātu, kādi pasākumi ir bijuši. T.i. - es atceros, kas noticis tad un tad, man tikai vajag atgādināt, kas tas par pasākumu un kad notika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lullibi
2007-12-26 12:37 (saite)
nu, tu man uzdod grūtu jautājumu! :P jūsu klasē (par tevi nezinu) vairākas personas ir piedalījušās kkādā konkursā par mauriņu, un ieguvuši godalgotas vietas, vismaz tā mēļo. jūs esat visa klase apmeklējuši to semināru, par ko tu runā šājā postā.. tad vēl jūs simsones vadībā gatavojāt skolā to pasākumu par zentu mauriņu. un noteikti daudz stundās arī par to esat runājuši vairāk nekā 12ie literāti.. ;) nu, varbūt tu varētu padalīties ar informāciju, kas ija tie, kas tur kko radīja saistībā ar z.m. tam konkursam, jo man vajadzētu ar viņem arī kkā sazināties, ja iespējams.
vai mēs esam vienojušās, ka tu kko izpalīdzīgi uzraksti ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?