lasminjaaaaaa ([info]lasminjaaaaaa) rakstīja,
@ 2005-07-18 00:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Baptistu 6. dziesmusveetki Liepaajaa
:))Laikam ir laiks ierakstiit jaunu postinju, lai var ar uzinat, ko ta iisti daru...:)
Nu jaaa tatad no 11. - 17. Juulijam Liepaaja notikaas Latvijas 6. baptistu dzismusveetki:)
Pats labaakais manupraat bija jauniesu koncerts, kura piedaliijaas jauniesu kopkoris no visas Latvijas....saakumaa, bija kads klipinjs par Liepaju un tad noraava priekseejos aizkarus.. tas bija WOW... un koncerts tika atklaats..:) Viilandes slaveesanaas grupa pavadiija kori.. vai driizaak koris pavadiija, dziedaaja ar Viilandes slaveesanas grupu... un tad kora dzismas, kuru pavadiija kkadi cilveeki no Mateja.. man taa skiet:)))) iisti eniznu.. bija bas.. bundgas, maby giicass.... bet zinu, ka bija Vilopliites un flauta un veeel cellls:)))
aapatiigi skaistaas dzisminjas:)Dziedaaju tiesaaam no sirds... taa kaa biju arii skleeeju dz. sv. tad varu saliidzinaat... emocijas-----> neaprakstaaami lielaakaas, speeciigaakas un patiesaakas bija sajos baptistu dziesmusveetkos, bet nu jaa skoleenu dziesmusveetkos bija DAUDZ, bet sim koncertam tomeer bijaa janes kada veest... un tas tiesaam tika dariits... Dieva vaards tika sludinaats... tiktiesaam sajutu Dieva tuvumu dziedot.. slaveejot... apatiigi neaprakstaamas sajuutas.... DZIESNA--> tai tiktiesam ir varens speeks:)
MNu jaa peec kora koncerta aka slaveesana ... tad 2nd chance un Xenos koncis:)bija jauki:)
Nu ja mani sajusminaaja kada pusia riiciiba... vinjs saneema Xenos CD, bet vinsj to atdeva kadam arzemiju mazam pusiiim:) Tas bija nenormaliigi jauki... un nu jaaa arii man tika uzdaavinaats Xenos CD:)) Un tas baigii jauki:)) Man jau ar baigais priex.... :)
nu jaaa un ta 7dienaaa...... dievkalpojums puutveejinju estraadaa.... ko raadija pa TV biaj tiktiesam jauks dievkalpojums:) UN man tieca, ka mani un Lieniiti filmeeja un ilgaaku laiku esam raadiitas pa TV:)) taakaa taga esmu TV zvaigzne :DDDD dazi jau nu luudz man autograafus:)))
hehe:)
Nu jaaa un tad Paavilu bazniicaa raadija par 1992. gada dzismusveetkiem video...kuros es arii biju, bet pati nedziedaaju... un tad 17:00 nosleeguma koncerts arLielo kori.. hbiaj skaisti... gaaja ilgi 3,5h, bet nu pedejaa tresdaljaa bija vienkaarsi superiigas dzimsas,, slaveesanas dzismas:)) un bija tiesam jaukas sajuuutas:))) arii so koncertu filmeeja:) tad paarnaacu majas paeedu un teetis veda mani apakl uz estraadi... es paliidzeju novaakt dekoraacijas un sluauciiju griidas, bet beigaas paliidzeeju puisiem arii nest stienjus..:)) Bija jauki... interesanti, jo biezi jau nesnaak uztureeteis, vienai meitenei starp daudz puisiem :p... he he:)
taa nu taga esmu maajaas:)) taga jasak izbaudiit vasarinja...:) Nu jaa pie manis no 6dienas uz 7dienu palikaas 6 meitenes, Ruuta, Eliiniic, Lieniic, Daciite, vinajs draudzene, un Linda, sanaaca daudz laika pavadiit ar Lieniic.. vinja triesam ir nenormaaliigi jauks un jautrs cilveecinjs ir tiesam kopaa labi ar vinju:))) Loti pozitiivs cilveecinjs:))) samiilojien vinjai:))
Un nu jaaa bija jauki, ar 5dienas vakaraa ar jauniesiem speleet kopaa bumbu un lidinaat lidojoso skiiviiti:))) Bija jauki iepaziit jaunus cilveecinjus:))
zinu: MANA SIRDS IR ATVERTA DIEVAM......... ES VAIRS NEBUUSU TAS PATS.......(dziesmusvetku moto 2x)
Dievs ir fantastisks...... reaali Dievs muuus miil... Dievs miil mani un jaa visus, bet katru atseviski:)))
Samiilojienc...:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illegal
2006-02-08 21:29 (saite)
būtu jauki, ja ierakstītu vēl kādu jaunu postu!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?